MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor Yöneticileri, Seçen'e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

SPOR 07.05.2018 - 13:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor Yöneticileri, Seçen'e Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Nevşehirspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Salih Dirikoç beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundular.
  Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ziyarette yaptığı açıklamada, Nevşehirspor kulüp yönetim kurulu üyelerinin yaptıkları ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Seçen, Nevşehirspor’ un 13 yıllık aradan sonra yeniden 3. Lige yükselmesinin mutluluğunu her daim yaşayacaklarını da ifade ederek, şehre bu denli güzel bir başarıyı armağan etmelerinden dolayı da, yöneticilere teşekkür etti. Seçen ‘ İnanç ve azim beraberinde kuşkusuz başarıyı getiriyor. Nevşehirspor bunu ortaya koydu ve sonunda başardı. İnşaallah , Nevşehirspor 3. Ligde de başarılarıyla bizleri sevindirecektir” dedi.   Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç’da Nevşehirspor’un bu başarısında bu şehirde yaşayan taraftarlarından kamu kurum ve kuruluşlarının büyük katkısı olduğunu belirterek, Nevşehir Belediyesi’nin bu kapsamda desteğinin hiçbir zaman unutulmayacağını ifade etti.  
Nevşehirspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Salih Dirikoç beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundular.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ziyarette yaptığı açıklamada, Nevşehirspor kulüp yönetim kurulu üyelerinin yaptıkları ziyaretten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade etti. Seçen, Nevşehirspor’ un 13 yıllık aradan sonra yeniden 3. Lige yükselmesinin mutluluğunu her daim yaşayacaklarını da ifade ederek, şehre bu denli güzel bir başarıyı armağan etmelerinden dolayı da, yöneticilere teşekkür etti. Seçen ‘ İnanç ve azim beraberinde kuşkusuz başarıyı getiriyor. Nevşehirspor bunu ortaya koydu ve sonunda başardı. İnşaallah , Nevşehirspor 3. Ligde de başarılarıyla bizleri sevindirecektir” dedi.

 

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç’da Nevşehirspor’un bu başarısında bu şehirde yaşayan taraftarlarından kamu kurum ve kuruluşlarının büyük katkısı olduğunu belirterek, Nevşehir Belediyesi’nin bu kapsamda desteğinin hiçbir zaman unutulmayacağını ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.