MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor Yönetimi, Belediye Başkanı Ünver'i Ziyaret Etti

SPOR 21.02.2018 - 13:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor Yönetimi, Belediye Başkanı Ünver'i Ziyaret Etti

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ve beraberinde yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ederek bir süre görüştü.
  Ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehirspor’un BAL liginde başarılı olması için her zaman destek olmayı sürdüreceklerini belirtti. Nevşehirspor’un grubunda yıllardan beri özlenen ve beklenen noktaya ulaşacağından en ufak bir şüphesinin olmadığını dile getiren Ünver “ Gönlü Nevşehir için çarpan herkesin ortak bir gururu olan Nevşehirspor’umuz, BAL liginde, bizlerinde halkımızın da destekleri ile hedeflenen başarıyı bize kazandıracaktır, bundan zerrece şüphe duymuyorum. Nevşehirspor, futbolcu, teknik yönetici ve kulüp yöneticileri ile hedefe odaklanan bir anlayış içerisinde hareket ediyor. Bu şehrin belediye başkanı olarak ekibimizin başarısı için her zaman desteğimiz devam edecek. Sizleri kesinlikle yarı yolda bırakmayacağız” dedi.   Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç’da ,yönetim kurulu olarak Nevşehirspor’un başarısı için ortak çözümler oluşturma yönünde çalışmalar yaptıklarını belirtti. Ligde hedeflenen başarının ortaya çıkması yönünde başta Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver olmak üzere tüm taraftarlara ve Nevşehirspor’un başarısını gönüllerinde hisseden tüm hemşehrilerine teşekkür eden Dirikoç daha sonra şöyle konuştu: “ Belediye Başkanımız sayın Hasan Ünver’in kulübümüze olan destekleri için sonsuz teşekkürlerimizi ifade etmek istiyorum. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarımız, belediye başkanımız, valimiz, milletvekillerimiz, diğer belediye başkanlarımız, işadamlarımız, sanayicilerimiz, fedakar ve cefakar taraftarlarımızın da yakın ilgi ve destekleri ile, herkesin bizden beklediği başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ve beraberinde yönetim kurulu üyelerini makamında kabul ederek bir süre görüştü.

 

Ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehirspor’un BAL liginde başarılı olması için her zaman destek olmayı sürdüreceklerini belirtti. Nevşehirspor’un grubunda yıllardan beri özlenen ve beklenen noktaya ulaşacağından en ufak bir şüphesinin olmadığını dile getiren Ünver “ Gönlü Nevşehir için çarpan herkesin ortak bir gururu olan Nevşehirspor’umuz, BAL liginde, bizlerinde halkımızın da destekleri ile hedeflenen başarıyı bize kazandıracaktır, bundan zerrece şüphe duymuyorum. Nevşehirspor, futbolcu, teknik yönetici ve kulüp yöneticileri ile hedefe odaklanan bir anlayış içerisinde hareket ediyor. Bu şehrin belediye başkanı olarak ekibimizin başarısı için her zaman desteğimiz devam edecek. Sizleri kesinlikle yarı yolda bırakmayacağız” dedi.

 

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç’da ,yönetim kurulu olarak Nevşehirspor’un başarısı için ortak çözümler oluşturma yönünde çalışmalar yaptıklarını belirtti. Ligde hedeflenen başarının ortaya çıkması yönünde başta Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver olmak üzere tüm taraftarlara ve Nevşehirspor’un başarısını gönüllerinde hisseden tüm hemşehrilerine teşekkür eden Dirikoç daha sonra şöyle konuştu: “ Belediye Başkanımız sayın Hasan Ünver’in kulübümüze olan destekleri için sonsuz teşekkürlerimizi ifade etmek istiyorum. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarımız, belediye başkanımız, valimiz, milletvekillerimiz, diğer belediye başkanlarımız, işadamlarımız, sanayicilerimiz, fedakar ve cefakar taraftarlarımızın da yakın ilgi ve destekleri ile, herkesin bizden beklediği başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.