Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor Yönetimi Tamam mı Devam mı Kararını Verdi

SPOR 08.05.2017 - 23:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor Yönetimi Tamam mı Devam mı Kararını Verdi

Nevşehirspor Kulüp Başkanı gelecek sezon için göreve devam edip etmeyecekleri konusuna düzenlediği bir basın toplantısı ile açıklık getirdi.   Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Nevşehirspor, yer aldğı 6. grubu 42 puanla 4. sırada bitirdikten sonra baraj maçındaki rakibi Çat Gençlik Spor'u 4-0 yenerek bir yıl daha BAL'da yer alma hakkı kazandı.   Sezon öncesi göreve gelen Muzaffer Leblebici ekibi sezonun bitmesiyle birilikte yönetim görevine devam edip etmeyeceği konusundaki kamuoyunun merak ettiği soruya cevap verdi.   Nevşehirspor Başkanı Muzaffer Leblebici ve yönetim kurulu üyeleri Nevşehir'de görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.   Başkan Muzaffer Leblebici ilk olarak geride kalan sezonu değerlendirdikten sonra yeni sezon içinde görevlerine devam edeceklerinin açıkladı.   Yönetimde bazı değişiklerin olacağını ifade eden Başkan Leblebici, yeni sezonda Nevşehir'i en iyi şekilde temsil edip profesyonellik hasretine son verebilmek için çalışacaklarını kaydetti.   Nevşehirspor'un en büyük sorununun tesis sıkıntısı olduğunu belirten Başkan Muzaffer Leblebici yeni sezonda da iç saha maçlarının ücretsiz olacağının müjdesini verdi. 

Nevşehirspor Kulüp Başkanı gelecek sezon için göreve devam edip etmeyecekleri konusuna düzenlediği bir basın toplantısı ile açıklık getirdi.

 

Bölgesel Amatör Lig temsilcimiz Nevşehirspor, yer aldğı 6. grubu 42 puanla 4. sırada bitirdikten sonra baraj maçındaki rakibi Çat Gençlik Spor'u 4-0 yenerek bir yıl daha BAL'da yer alma hakkı kazandı.

 

Sezon öncesi göreve gelen Muzaffer Leblebici ekibi sezonun bitmesiyle birilikte yönetim görevine devam edip etmeyeceği konusundaki kamuoyunun merak ettiği soruya cevap verdi.

 

Nevşehirspor Başkanı Muzaffer Leblebici ve yönetim kurulu üyeleri Nevşehir'de görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

 

Başkan Muzaffer Leblebici ilk olarak geride kalan sezonu değerlendirdikten sonra yeni sezon içinde görevlerine devam edeceklerinin açıkladı.

 

Yönetimde bazı değişiklerin olacağını ifade eden Başkan Leblebici, yeni sezonda Nevşehir'i en iyi şekilde temsil edip profesyonellik hasretine son verebilmek için çalışacaklarını kaydetti.

 

Nevşehirspor'un en büyük sorununun tesis sıkıntısı olduğunu belirten Başkan Muzaffer Leblebici yeni sezonda da iç saha maçlarının ücretsiz olacağının müjdesini verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.