Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor Yönetimi Taraftarlara Otobüs Desteği Verecek mi?

SPOR 14.04.2018 - 16:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor Yönetimi Taraftarlara Otobüs Desteği Verecek mi?

Bölgesel Amatör Lig 5.grubu lider tamamlayarak 3. Lig’e terfi maçında play-off müsabakasını Ankara’da Kırşehir Belediyespor ile oynayacak olan Nevşehirspor yönetimi taraftarlara otobüs tahsisinde bulunacak mı?
  BAL Ligi 5.grupta yağmur çamur demeden deplasmanlarda bile Nevşehirspor’u yalnız bırakmayarak şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Nevşehirspor taraftarları 22 Nisan Pazar günü Ankara’da oynanacak olan Kırşehir Belediyespor maçına adeta akın edecek. 13 yıl aradan sonra 3.Lig kapısında son derece önemli bir maça çıkacak olan Nevşehirspor Kırşehir Belediyespor’u mağlup ettiği takdirde 13 yıllık özlem sona erecek. Kırşehir Belediyespor ise Kırşehirli taraftarların desteğini arkasında hmek için yaklaşık 30 otobüs kaldırılacağı öğrenilirken Nevşehirspor yönetiminin ise bu konuda halen sessizliğini koruması dikkatlerden kaçmadı.   3.Lige terfi maçında son derece önemli olan maçta acaba Nevşehirspor yönetimi taraftarlara büyük bir jest yaparak ücretsiz otobüs kaldıracak mı yoksa herkesin kendi imkanlarıyla mı maça gitmelerini mi talep edecek.
Bölgesel Amatör Lig 5.grubu lider tamamlayarak 3. Lig’e terfi maçında play-off müsabakasını Ankara’da Kırşehir Belediyespor ile oynayacak olan Nevşehirspor yönetimi taraftarlara otobüs tahsisinde bulunacak mı?

 

BAL Ligi 5.grupta yağmur çamur demeden deplasmanlarda bile Nevşehirspor’u yalnız bırakmayarak şampiyonlukta büyük pay sahibi olan Nevşehirspor taraftarları 22 Nisan Pazar günü Ankara’da oynanacak olan Kırşehir Belediyespor maçına adeta akın edecek. 13 yıl aradan sonra 3.Lig kapısında son derece önemli bir maça çıkacak olan Nevşehirspor Kırşehir Belediyespor’u mağlup ettiği takdirde 13 yıllık özlem sona erecek. Kırşehir Belediyespor ise Kırşehirli taraftarların desteğini arkasında hmek için yaklaşık 30 otobüs kaldırılacağı öğrenilirken Nevşehirspor yönetiminin ise bu konuda halen sessizliğini koruması dikkatlerden kaçmadı.

 

3.Lige terfi maçında son derece önemli olan maçta acaba Nevşehirspor yönetimi taraftarlara büyük bir jest yaparak ücretsiz otobüs kaldıracak mı yoksa herkesin kendi imkanlarıyla mı maça gitmelerini mi talep edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.