MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor Yönetimi, Ünver'i Ziyaret Etti

SPOR 07.11.2017 - 12:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor Yönetimi, Ünver'i Ziyaret Etti

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.
  Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.   Ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir’in ortak gururu olan Nevşehirspor’un başarılı olması için her zaman destekçi olduklarını belirtti. Nevşehirspor’un BAL liğinde hedeflenen noktaya ulaşacağından en ufak bir şüphesinin olmadığını dile getiren Ünver “ Şehrimizin ortak gururu olan Nevşehirspor’umuz BAL liginde, bizlerinde halkımızın da destekleri ile hedeflenen başarıyı bize kazandıracaktır, bundan zerrece şüphe duymuyorum. Nevşehirspor gerek futbolcu,teknik yönetici ve kulüp yöneticileri ile hedefe odaklanan bir anlayış içerisinde hareket ediyor. Bu şehrin belediye başkanı olarak ekibimizin başarısı için her zaman desteğimiz devam edecek. Sizleri kesinlikle yarı yolda bırakmayacağız.” Dedi.   Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç’da ,yönetim kurulu olarak Nevşehirspor’un başarısı için ortak çözümler oluşturma yönünde çalışmalar yaptıklarını belirtti. Ligde hedeflenen başarının ortaya çıkması yönünde başta Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver olmak üzere tüm taraftarlara ve bu şehrin başarısını gönüllerinde coşkulu hale getiren tüm hemşehrilerine teşekkür eden Dirikoç daha sonra şöyle konuştu: “ Başta Belediye Başkanımız sayın Hasan Ünver’in kulübümüze olan destekleri için sonsuz teşekkürlerimizi ifade etmek istiyorum. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarımız, belediye başkanımız, valimiz, milletvekillerimiz, diğer belediye başkanlarımız, işadamlarımız, sanayicilerimiz ve fedakar taraftarlarımızın da yakın ilgi ve destekleri ile, herkesin bizden beklediği başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz.” dedi.   Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç daha sonra ziyaretin anısına Belediye Başkanı Ünver’e üzerinde 50 yazan Nevşehirspor forması ve saat hediye etti.
Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.

 

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir’in ortak gururu olan Nevşehirspor’un başarılı olması için her zaman destekçi olduklarını belirtti. Nevşehirspor’un BAL liğinde hedeflenen noktaya ulaşacağından en ufak bir şüphesinin olmadığını dile getiren Ünver “ Şehrimizin ortak gururu olan Nevşehirspor’umuz BAL liginde, bizlerinde halkımızın da destekleri ile hedeflenen başarıyı bize kazandıracaktır, bundan zerrece şüphe duymuyorum. Nevşehirspor gerek futbolcu,teknik yönetici ve kulüp yöneticileri ile hedefe odaklanan bir anlayış içerisinde hareket ediyor. Bu şehrin belediye başkanı olarak ekibimizin başarısı için her zaman desteğimiz devam edecek. Sizleri kesinlikle yarı yolda bırakmayacağız.” Dedi.

 

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç’da ,yönetim kurulu olarak Nevşehirspor’un başarısı için ortak çözümler oluşturma yönünde çalışmalar yaptıklarını belirtti. Ligde hedeflenen başarının ortaya çıkması yönünde başta Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver olmak üzere tüm taraftarlara ve bu şehrin başarısını gönüllerinde coşkulu hale getiren tüm hemşehrilerine teşekkür eden Dirikoç daha sonra şöyle konuştu: “ Başta Belediye Başkanımız sayın Hasan Ünver’in kulübümüze olan destekleri için sonsuz teşekkürlerimizi ifade etmek istiyorum. Tüm yönetim kurulu arkadaşlarımız, belediye başkanımız, valimiz, milletvekillerimiz, diğer belediye başkanlarımız, işadamlarımız, sanayicilerimiz ve fedakar taraftarlarımızın da yakın ilgi ve destekleri ile, herkesin bizden beklediği başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz.” dedi.

 

Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç daha sonra ziyaretin anısına Belediye Başkanı Ünver’e üzerinde 50 yazan Nevşehirspor forması ve saat hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.