Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirspor Yönetiminden Basın Çifte Standart

SPOR 09.12.2017 - 22:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirspor Yönetiminden Basın Çifte Standart

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden Nevşehirspor yönetimi Nevşehir’de basın yayın kuruluşları ayrımı yapması dikkatlerden kaçmadı.
  BAL Ligi 5.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor yönetiminin Nevşehir’de basın yayın kuruluşlarına çifte standart yapması dikkatlerden kaçmadı. 2017-2018 futbol sezonunda yeni yönetim ile lige başlayan ancak son haftalarda bir takım yöneticilerin sürekli taraftarlar ile sürtüşmesini de gündeme taşıyan haber sitemize yine aynı kişiler tarafından ambargo uygulanması dikkatlerden kaçmadı. Nevşehirspor yönetiminde bulunan bir takım kişilerin Başkn Salih Dirikoç’u yönlendirmesi ile haber sitemize yönelik ambargo uygulayan bu yöneticilerin gücü nereden aldıkları ve hangi sıfatla Nevşehir’de kamuoyunu aydınlatan haber sitemize ambargo koydurdukları ise merak konusu oldu.   Bugüne kadar Nevşehirspor’un çıkarları için sözde değil özde yanında olan haber sitemiz o yöneticilere inat takımımıza sahip çıkmaya devam edecekken bir takım yöneticilerin ise kendilerini Nevşehir’den ve Nevşehirspor’dan büyük görenleri de yazmaya devam edeceğinden kimsenin en küçük şüphesi olmasın. 
Bölgesel Amatör Lig 5.grupta mücadele eden Nevşehirspor yönetimi Nevşehir’de basın yayın kuruluşları ayrımı yapması dikkatlerden kaçmadı.

 

BAL Ligi 5.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor yönetiminin Nevşehir’de basın yayın kuruluşlarına çifte standart yapması dikkatlerden kaçmadı. 2017-2018 futbol sezonunda yeni yönetim ile lige başlayan ancak son haftalarda bir takım yöneticilerin sürekli taraftarlar ile sürtüşmesini de gündeme taşıyan haber sitemize yine aynı kişiler tarafından ambargo uygulanması dikkatlerden kaçmadı. Nevşehirspor yönetiminde bulunan bir takım kişilerin Başkn Salih Dirikoç’u yönlendirmesi ile haber sitemize yönelik ambargo uygulayan bu yöneticilerin gücü nereden aldıkları ve hangi sıfatla Nevşehir’de kamuoyunu aydınlatan haber sitemize ambargo koydurdukları ise merak konusu oldu.

 

Bugüne kadar Nevşehirspor’un çıkarları için sözde değil özde yanında olan haber sitemiz o yöneticilere inat takımımıza sahip çıkmaya devam edecekken bir takım yöneticilerin ise kendilerini Nevşehir’den ve Nevşehirspor’dan büyük görenleri de yazmaya devam edeceğinden kimsenin en küçük şüphesi olmasın. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.