Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirsporda Yozgat Maçı Öncesi Moral Yemeği

SPOR 12.01.2017 - 23:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirsporda Yozgat Maçı Öncesi Moral Yemeği

Nevşehirsporlu futbolcular akşam yemeğinde bir araya geldi.
Nevşehirsporlu futbolcular akşam yemeğinde bir araya geldi.    Nevşehirspor'un Bal Liginde 14. haftasında sahasında Yozgat Spor  ile oynayacağı maç öncesi yönetim, futbolculara moral yemeği verdi.   Nevşehirspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, " Nevşehirspor GK Yönetimi , teknik kadrosu ve futbolcular 2. yarının ilk maçı olan Yozgatspor maçından önce moral yemeğinde buluştu . denildi  
Nevşehirsporlu futbolcular akşam yemeğinde bir araya geldi.

Nevşehirsporlu futbolcular akşam yemeğinde bir araya geldi. 

 


Nevşehirspor'un Bal Liginde 14. haftasında sahasında Yozgat Spor  ile oynayacağı maç öncesi yönetim, futbolculara moral yemeği verdi.

 

Nevşehirspor Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, " Nevşehirspor GK Yönetimi , teknik kadrosu ve futbolcular 2. yarının ilk maçı olan Yozgatspor maçından önce moral yemeğinde buluştu . denildi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.