Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirsporun Gazi'de İlk Provası

SPOR 08.09.2017 - 17:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirsporun Gazi'de İlk Provası

Nevşehirspor yarın Gazi Stadyumunda Yüksekova spor ile hazırlık maçında karşılaşacak.
  Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta ilimizi temsil edecek olan kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor yeni sezon öncesinde ilk kez taraftarlarının karşısına çıkıyor. 9 Eylül Cumartesi günü Nevşehirspor Gazi stadyumunda Bölgesel Amatör Lig 1.grup takımlarından Yüksekova spor ile oynayacağı hazırlık maçı saat 16.00’da başlayacak.   Nevşehirspor yönetimi yarın oynanacak olan hazırlık maçına tüm spor severleri davet etti. 
Nevşehirspor yarın Gazi Stadyumunda Yüksekova spor ile hazırlık maçında karşılaşacak.

 

Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta ilimizi temsil edecek olan kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor yeni sezon öncesinde ilk kez taraftarlarının karşısına çıkıyor. 9 Eylül Cumartesi günü Nevşehirspor Gazi stadyumunda Bölgesel Amatör Lig 1.grup takımlarından Yüksekova spor ile oynayacağı hazırlık maçı saat 16.00’da başlayacak.

 

Nevşehirspor yönetimi yarın oynanacak olan hazırlık maçına tüm spor severleri davet etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.