MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehirsporun Kupada ki Rakibi Yarın Belli Oluyor

SPOR 06.09.2017 - 13:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehirsporun Kupada ki Rakibi Yarın Belli Oluyor

Ziraat Türkiye Kupası 3.tur kura çekim töreni yarın yapılacak.
  Ziraat Türkiye Kupası 3.tur kura çekim töreni 7 Eylül Perşembe günü Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hasan Doğan Kamp ve eğitim tesislerinde yapılacak. Saat 15.00’te başlayacak olan kura çekim törenine TFF yetkililerinin yanı sıra kulüp temsilcileri katılacak.   Ziraat Türkiye Kupası 3.turunda 2.ön eleme maçlarında rakiplerini eleyen 33 takımın yanı sıra Süper Ligden 5 takım, TFF 1.Lig’de yer alan 18 takım ile TFF 2. Lig’de yer alan 36 takım olmak üzere 92 takım mücadele edecek.   Temsilcimiz Nevşehirspor ise 3. Tur maçında birbirinden zorlu rakipler beklerken Nevşehir’de futbol severler ise ilk iki maçı deplasmanda oynadıklarını 3. Tur maçının rakip kim olursa olsun Gazi Stadyumunda oynanmasını istiyor.   Nevşehirsporu yarın ki kura çekiminde Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Kayserispor, Demir Grup Sivasspor, Evkur Yeni Malatyaspor ve Göztepe takımları bekliyor.   "Taraftarlar Bursaspor İstiyor"   Nevşehir’de futbol severler ise Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Nevşehirsporun rakibinin Bursaspr olmasını isterken tabi ki ikinci bir istekleri de maçın Nevşehir’de oynanması.    Temsilcimiz Nevşehirspora Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur kura çekiminde başarılar dileriz. 
Ziraat Türkiye Kupası 3.tur kura çekim töreni yarın yapılacak.

 

Ziraat Türkiye Kupası 3.tur kura çekim töreni 7 Eylül Perşembe günü Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hasan Doğan Kamp ve eğitim tesislerinde yapılacak. Saat 15.00’te başlayacak olan kura çekim törenine TFF yetkililerinin yanı sıra kulüp temsilcileri katılacak.

 

Ziraat Türkiye Kupası 3.turunda 2.ön eleme maçlarında rakiplerini eleyen 33 takımın yanı sıra Süper Ligden 5 takım, TFF 1.Lig’de yer alan 18 takım ile TFF 2. Lig’de yer alan 36 takım olmak üzere 92 takım mücadele edecek.

 

Temsilcimiz Nevşehirspor ise 3. Tur maçında birbirinden zorlu rakipler beklerken Nevşehir’de futbol severler ise ilk iki maçı deplasmanda oynadıklarını 3. Tur maçının rakip kim olursa olsun Gazi Stadyumunda oynanmasını istiyor.

 

Nevşehirsporu yarın ki kura çekiminde Süper Lig ekiplerinden Bursaspor, Kayserispor, Demir Grup Sivasspor, Evkur Yeni Malatyaspor ve Göztepe takımları bekliyor.

 

"Taraftarlar Bursaspor İstiyor"

 

Nevşehir’de futbol severler ise Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçında Nevşehirsporun rakibinin Bursaspr olmasını isterken tabi ki ikinci bir istekleri de maçın Nevşehir’de oynanması. 

 

Temsilcimiz Nevşehirspora Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur kura çekiminde başarılar dileriz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.