Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEVÜ 11.Geleneksel Spor Şenliklerinde Enstitü öğrencileri basketbol takımı 1.oldu

SPOR 30.04.2019 - 09:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEVÜ 11.Geleneksel Spor Şenliklerinde Enstitü öğrencileri basketbol takımı 1.oldu

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 11’incisi düzenlenen ‘Spor Şenlikleri’ kapsamında Endüstri Öğrencileri Basketbol Takımı oynanan final müsabakaları sonunda 1’inci oldu.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)  tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 11’incisi düzenlenen ‘Spor Şenlikleri’ kapsamında Endüstri Öğrencileri Basketbol Takımı oynanan final müsabakaları sonunda 1’inci oldu.   NEVÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 8 Nisan – 3 Mayıs 2019 tarihleri arasında, futbol, voleybol ve basketbol branşlarında düzenlenen ’11. Geleneksel Spor Şenlikleri’, Spor Merkezinde gerçekleştirilen öğrenciler basketbol final müsabakalarıyla devam etti.   Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Çiçek, Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule Aydın, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ümit Eğribaş, akademik ve idari personel ile öğrencilerin destek verdiği final müsabakalarında Turizm Fakültesi Öğrencileri Basketbol Takımı, Fen Edebiyat Fakültesi Öğrencileri Basketbol Takımı ve Enstitü Öğrencileri Basketbol Takımı kıyasıya mücadele etti.   Oynanan final müsabakaları sonunda 1. olan Enstitü Öğrencileri Basketbol Takımına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Çiçek, 2. Olan Fen Edebiyat Fakültesi Öğrencileri Basketbol Takımına Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule Aydın ve 3. olan Turizm Fakültesi Öğrencileri Basketbol Takımına da kupalarını Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu takdim ederek kendilerini tebrik ettiler.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 11’incisi düzenlenen ‘Spor Şenlikleri’ kapsamında Endüstri Öğrencileri Basketbol Takımı oynanan final müsabakaları sonunda 1’inci oldu.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)  tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl 11’incisi düzenlenen ‘Spor Şenlikleri’ kapsamında Endüstri Öğrencileri Basketbol Takımı oynanan final müsabakaları sonunda 1’inci oldu.

 

NEVÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından 8 Nisan – 3 Mayıs 2019 tarihleri arasında, futbol, voleybol ve basketbol branşlarında düzenlenen ’11. Geleneksel Spor Şenlikleri’, Spor Merkezinde gerçekleştirilen öğrenciler basketbol final müsabakalarıyla devam etti.

 

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Çiçek, Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule Aydın, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ümit Eğribaş, akademik ve idari personel ile öğrencilerin destek verdiği final müsabakalarında Turizm Fakültesi Öğrencileri Basketbol Takımı, Fen Edebiyat Fakültesi Öğrencileri Basketbol Takımı ve Enstitü Öğrencileri Basketbol Takımı kıyasıya mücadele etti.

 

Oynanan final müsabakaları sonunda 1. olan Enstitü Öğrencileri Basketbol Takımına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erdoğan Çiçek, 2. Olan Fen Edebiyat Fakültesi Öğrencileri Basketbol Takımına Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şule Aydın ve 3. olan Turizm Fakültesi Öğrencileri Basketbol Takımına da kupalarını Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu takdim ederek kendilerini tebrik ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.