MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEVÜ 3. Uluslararası Mersin Bilim Şenliğine Katıldı

EĞİTİM 29.09.2018 - 07:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEVÜ 3. Uluslararası Mersin Bilim Şenliğine Katıldı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’ye “3. Uluslararası Mersin Bilim Şenliği”nde büyük ilgi.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Mersin Üniversitesi (MEÜ) koordinasyonunda bu yıl 3.’sü düzenlenen Uluslararası Mersin Bilim Şenliği’ne katıldı. Şenlikte NEVÜ’yü Rektör Danışmanı Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz temsil ederken, Prof. Dr. Ali Meydan,  Dr. Öğr. Üyesi Sevtap Günay Köprülü, Öğr. Gör. Abdulkadir Binici ile Öğr. Gör. Ayşen Tükel bilim kurulu üyeleri olarak yer aldı.     NEVÜ Sosyal Bilgiler Eğitiminin “Hayatımızdaki Coğrafya” ve NEVÜ Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezinin “Dünya Dili: Dünya Çocuk Oyunları” projelerinin yer aldığı bilim şenliğindeki standı, başta bilim şenliğini ziyarete gelen öğrenciler olmak üzere katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.   28-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Mersin CNR Expo fuar alanında düzenlenen bilim şenliğinde; Ulusal ve Uluslararası düzeyde araştırmacılar, üniversite, Milli Eğitim ve farklı pek çok kurumdan uzman, öğretmen ve öğrenciler yer alıyor. Proje ekipleri atölye, proje sergileri, akıl-zeka oyunları, bilim gösterileri, spor ve sanat gösterileri gibi etkinlikler düzenleyerek bilimin ve kültürün yeni nesillerle buluşmasına önayak oluyor.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’ye “3. Uluslararası Mersin Bilim Şenliği”nde büyük ilgi.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Mersin Üniversitesi (MEÜ) koordinasyonunda bu yıl 3.’sü düzenlenen Uluslararası Mersin Bilim Şenliği’ne katıldı. Şenlikte NEVÜ’yü Rektör Danışmanı Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz temsil ederken, Prof. Dr. Ali Meydan,  Dr. Öğr. Üyesi Sevtap Günay Köprülü, Öğr. Gör. Abdulkadir Binici ile Öğr. Gör. Ayşen Tükel bilim kurulu üyeleri olarak yer aldı.  

 

NEVÜ Sosyal Bilgiler Eğitiminin “Hayatımızdaki Coğrafya” ve NEVÜ Çocuk Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezinin “Dünya Dili: Dünya Çocuk Oyunları” projelerinin yer aldığı bilim şenliğindeki standı, başta bilim şenliğini ziyarete gelen öğrenciler olmak üzere katılımcılar tarafından büyük ilgi gördü.

 

28-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Mersin CNR Expo fuar alanında düzenlenen bilim şenliğinde; Ulusal ve Uluslararası düzeyde araştırmacılar, üniversite, Milli Eğitim ve farklı pek çok kurumdan uzman, öğretmen ve öğrenciler yer alıyor. Proje ekipleri atölye, proje sergileri, akıl-zeka oyunları, bilim gösterileri, spor ve sanat gösterileri gibi etkinlikler düzenleyerek bilimin ve kültürün yeni nesillerle buluşmasına önayak oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.