Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEVÜ Bakü’de ‘KÜNİB 2018 Eğitim Fuarı’nda

EĞİTİM 02.04.2018 - 10:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEVÜ Bakü’de ‘KÜNİB 2018 Eğitim Fuarı’nda

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB)’in Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen ‘7. Eğitim Fuarı’nda tanıtıldı.
  NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, beraberinde Genel Sekreter ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz, Genel Sekreter Yardımcısı ve Personel Daire Başkanı Mehmet Şükrü Velioğlu, Genel Sekreter Yardımcısı ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Nihat Çavuşoğlu, Rektör Danışmanı ve Uluslararası İlişkiler Ofis Koordinatörü Öğr. Gör. Abdulkadir Binici ile birlikte KÜNİB tarafından Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de 31 Mart – 1 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen ‘KÜNİB 7. Eğitim Fuarı’na katıldı.   Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Türkiye ve Azerbaycan’dan üniversite rektörleri, üniversite yöneticileri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği eğitim fuarında, KÜNİB’e üye üniversite rektörleri ve yöneticileriyle bir araya gelerek ikili görüşmelerde bulundu.   Fuarda NEVÜ Tanıtım Standı Büyük İlgi Gördü   ‘KÜNİB 7. Eğitim Fuarı’nda yer alan NEVÜ standı büyük ilgi gördü. Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve beraberindekiler, standı ziyaret eden öğrencilere Kapadokya’da yer alan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde öğrenim görmenin ayrıcalığı hakkında detaylı bilgiler verdi.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Kafkasya Üniversiteler Birliği (KÜNİB)’in Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen ‘7. Eğitim Fuarı’nda tanıtıldı.

 

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, beraberinde Genel Sekreter ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz, Genel Sekreter Yardımcısı ve Personel Daire Başkanı Mehmet Şükrü Velioğlu, Genel Sekreter Yardımcısı ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Nihat Çavuşoğlu, Rektör Danışmanı ve Uluslararası İlişkiler Ofis Koordinatörü Öğr. Gör. Abdulkadir Binici ile birlikte KÜNİB tarafından Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de 31 Mart – 1 Nisan 2018 tarihlerinde gerçekleştirilen ‘KÜNİB 7. Eğitim Fuarı’na katıldı.

 

Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Türkiye ve Azerbaycan’dan üniversite rektörleri, üniversite yöneticileri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği eğitim fuarında, KÜNİB’e üye üniversite rektörleri ve yöneticileriyle bir araya gelerek ikili görüşmelerde bulundu.

 

Fuarda NEVÜ Tanıtım Standı Büyük İlgi Gördü

 

‘KÜNİB 7. Eğitim Fuarı’nda yer alan NEVÜ standı büyük ilgi gördü. Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve beraberindekiler, standı ziyaret eden öğrencilere Kapadokya’da yer alan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde öğrenim görmenin ayrıcalığı hakkında detaylı bilgiler verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.