MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEVÜ'de Diş Hekimliği Fakültesi Resmen Kuruldu

EĞİTİM 06.07.2018 - 08:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEVÜ'de Diş Hekimliği Fakültesi Resmen Kuruldu

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Diş Hekimliği Fakültesi resmen kuruldu.
  Bakanlar Kurulu kararıyla 13 üniversite bünyesinde yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu. Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı olarak fakülte kurulması ve kapatılması ile adlarının değiştirilmesi hakkındaki kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan karar sonrasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde Diş Hekimliği Fakültesi resmen kuruldu.   Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, “ Üniversitemizin Diş Hekimliği Fakültesi resmen kuruldu. Hayırlı olsun. Emeği geçenlere müteşekkiriz. Nevşehir-i Dilara hizmetlerin en güzeline layıktır” dedi.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde Diş Hekimliği Fakültesi resmen kuruldu.

 

Bakanlar Kurulu kararıyla 13 üniversite bünyesinde yeni fakülte, enstitü ve yüksekokul kuruldu. Bazı yükseköğretim kurumlarına bağlı olarak fakülte kurulması ve kapatılması ile adlarının değiştirilmesi hakkındaki kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan karar sonrasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde Diş Hekimliği Fakültesi resmen kuruldu.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, “ Üniversitemizin Diş Hekimliği Fakültesi resmen kuruldu. Hayırlı olsun. Emeği geçenlere müteşekkiriz. Nevşehir-i Dilara hizmetlerin en güzeline layıktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.