Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEVÜ'de Kitap Günleri Başladı

EĞİTİM 03.04.2018 - 13:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEVÜ'de Kitap Günleri Başladı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde (NEVÜ) TÜRDAV işbirliği ile önde gelen yayınevlerinin kitapları ‘Kitap Günleri’ kapsamında kitapseverlerle buluşturuluyor.
  NEVÜ ve TÜRDAV işbirliğinde üniversitenin Kültür ve Kongre Merkezi Fuaye Alanında düzenlenen ‘Kitap Günleri’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa; NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, Nevşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Özensel, Genel Sekreter ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz, akademik ve idari personel, öğrenciler ve davetliler katıldı.   Protokol üyeleri ve katılımcılar ile birlikte açılışı gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı,  300’den fazla yayın evinin yaklaşık 300 bin kitabın yer aldığı stantları gezerek kitapları inceledi.  ‘Kitap Günleri’ 15 Nisan tarihine kadar hafta sonları da dahil 10:00-18:00 saatleri arasında NEVÜ Kültür ve Kongre Merkezi Fuaye alanında kitapseverleri ağırlamaya devam edecek.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde (NEVÜ) TÜRDAV işbirliği ile önde gelen yayınevlerinin kitapları ‘Kitap Günleri’ kapsamında kitapseverlerle buluşturuluyor.

 

NEVÜ ve TÜRDAV işbirliğinde üniversitenin Kültür ve Kongre Merkezi Fuaye Alanında düzenlenen ‘Kitap Günleri’nin açılışı gerçekleştirildi. Açılışa; NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, Nevşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ertan Özensel, Genel Sekreter ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Abdulkadir Uzunöz, akademik ve idari personel, öğrenciler ve davetliler katıldı.

 

Protokol üyeleri ve katılımcılar ile birlikte açılışı gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı,  300’den fazla yayın evinin yaklaşık 300 bin kitabın yer aldığı stantları gezerek kitapları inceledi.  ‘Kitap Günleri’ 15 Nisan tarihine kadar hafta sonları da dahil 10:00-18:00 saatleri arasında NEVÜ Kültür ve Kongre Merkezi Fuaye alanında kitapseverleri ağırlamaya devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.