Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEVÜ’de 'Nevşehir Girişimcilik Zirvesi' düzenlendi

EĞİTİM 12.12.2019 - 11:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

NEVÜ’de 'Nevşehir Girişimcilik Zirvesi' düzenlendi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de düzenlenen “Nevşehir Girişimcilik Zirvesinde”, sektör temsilcileri ile üniversite öğrencileri buluşturuldu.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de düzenlenen “Nevşehir Girişimcilik Zirvesinde”, sektör temsilcileri ile üniversite öğrencileri buluşturuldu.   Ahiler Kalkınma Ajansı, Kapadokya Teknopark, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği işbirliğinde NEVÜ Kültür ve Kongre Merkezi Karavezir Konferans Salonunda "Nevşehir Girişimcilik Zirvesi" konulu panel düzenlendi. Değişik sektör temsilcilerinin ve davetlilerin katıldığı panele üniversite öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.   İki oturumdan oluşan panelin ilk oturumu yöneticiliğini İsmail Haznedar’ın yaptığı ve Mehmet Halis Aydoğan, Osman Vergiveren ile Gülper Gündüz Yassı’nın konuşmacı olarak katılımlarıyla gerçekleştirildi. Konuşmacılar, kendi öğrencilik süreçlerini, girişimcilik örneklerini, karşılaştıkları zorlukları ve başarılarını öğrencilerle paylaştı.   İş fikri geliştirme çalışmaları kapsamında düzenlenen panelin ikinci oturumunda ise, iş fikrine sahip öğrenciler ile iş insanları aynı masa etrafında bir araya geldi. Böylelikle girişimci olmak isteyen öğrencilere kendi deneyimlerden hareketle bir yol haritası oluşturmaya çalışan iş insanları yeni iş fikirlerinin iş modeline dönüşmesi sürecinde gerekli danışmanlık, teşvik ve hibe sistemleri hakkında öğrencileri bilgilendirdiler.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de düzenlenen “Nevşehir Girişimcilik Zirvesinde”, sektör temsilcileri ile üniversite öğrencileri buluşturuldu.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de düzenlenen “Nevşehir Girişimcilik Zirvesinde”, sektör temsilcileri ile üniversite öğrencileri buluşturuldu.

 

Ahiler Kalkınma Ajansı, Kapadokya Teknopark, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası ve Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği işbirliğinde NEVÜ Kültür ve Kongre Merkezi Karavezir Konferans Salonunda "Nevşehir Girişimcilik Zirvesi" konulu panel düzenlendi. Değişik sektör temsilcilerinin ve davetlilerin katıldığı panele üniversite öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

 

İki oturumdan oluşan panelin ilk oturumu yöneticiliğini İsmail Haznedar’ın yaptığı ve Mehmet Halis Aydoğan, Osman Vergiveren ile Gülper Gündüz Yassı’nın konuşmacı olarak katılımlarıyla gerçekleştirildi. Konuşmacılar, kendi öğrencilik süreçlerini, girişimcilik örneklerini, karşılaştıkları zorlukları ve başarılarını öğrencilerle paylaştı.

 

İş fikri geliştirme çalışmaları kapsamında düzenlenen panelin ikinci oturumunda ise, iş fikrine sahip öğrenciler ile iş insanları aynı masa etrafında bir araya geldi. Böylelikle girişimci olmak isteyen öğrencilere kendi deneyimlerden hareketle bir yol haritası oluşturmaya çalışan iş insanları yeni iş fikirlerinin iş modeline dönüşmesi sürecinde gerekli danışmanlık, teşvik ve hibe sistemleri hakkında öğrencileri bilgilendirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.