Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEVÜ’de Uluslararası Öğrenci Kayıtları Başlıyor

EĞİTİM 01.10.2018 - 15:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEVÜ’de Uluslararası Öğrenci Kayıtları Başlıyor

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de boş kalan kontenjanlara, uluslararası öğrenci kayıt müracaatları başlıyor.
  Yurtdışından öğrenci kabul ilanına başvurup, başvurusu kabul edilmiş ve yerleşip yerleşmediğine bakılmaksızın herhangi bir programa kayıt yaptırmamış yabancı uyruklu adayların kayıt müracaatları 8 Ekim 2018 tarihinde alınacak.   Aday öğrenciler,  lise diploması dışında sınav sonuç belgesi olanlar öncelikli olmak koşuluyla sınav puanı / lise diploma mezuniyet notu sırasına göre adlarının okunarak, belgeleri ile birlikte boş kalan kontenjanlara kaydı yapılacak.   Aday öğrencilerin, 8 Ekim 2018 Saat 13:30’da NEVÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında tüm kayıt için istenen belgeleri ile beraber hazır olmaları gerekiyor
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ)’de boş kalan kontenjanlara, uluslararası öğrenci kayıt müracaatları başlıyor.

 

Yurtdışından öğrenci kabul ilanına başvurup, başvurusu kabul edilmiş ve yerleşip yerleşmediğine bakılmaksızın herhangi bir programa kayıt yaptırmamış yabancı uyruklu adayların kayıt müracaatları 8 Ekim 2018 tarihinde alınacak.

 

Aday öğrenciler,  lise diploması dışında sınav sonuç belgesi olanlar öncelikli olmak koşuluyla sınav puanı / lise diploma mezuniyet notu sırasına göre adlarının okunarak, belgeleri ile birlikte boş kalan kontenjanlara kaydı yapılacak.

 

Aday öğrencilerin, 8 Ekim 2018 Saat 13:30’da NEVÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığında tüm kayıt için istenen belgeleri ile beraber hazır olmaları gerekiyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.