Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEVÜ'den nöbetçi yurt duyurusu

EĞİTİM 07.10.2020 - 12:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

NEVÜ'den nöbetçi yurt duyurusu

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi yüz yüze eğitime başlayan öğrenciler için nöbetçi yurt duyurusunda bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi yüz yüze eğitime başlayan öğrenciler için nöbetçi yurt duyurusunda bulundu.     Duyuruda; "Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; İlimizde nöbetçi yurt uygulamasına 01.10.2020 tarihi itibari ile geçilmiştir. Nöbetçi yurtlarımızda yüz yüze eğitime başlayan üniversitelerde eğitim gören ve yurtlarımızda kayıtlı olmayan öğrencilerin de durumlarını belgelendirmeleri koşulu ile kız öğrenciler Fatıma Sultan Yurt Müdürlüğü’nde erkek öğrenciler ise Haluk Nur Baki Yurt Müdürlüğü’nde Konaklama Usul ve Esaslarına göre barınabileceklerdir" ifadelerine yer verildi.  
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi yüz yüze eğitime başlayan öğrenciler için nöbetçi yurt duyurusunda bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi yüz yüze eğitime başlayan öğrenciler için nöbetçi yurt duyurusunda bulundu.  

 

Duyuruda; "Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre; İlimizde nöbetçi yurt uygulamasına 01.10.2020 tarihi itibari ile geçilmiştir. Nöbetçi yurtlarımızda yüz yüze eğitime başlayan üniversitelerde eğitim gören ve yurtlarımızda kayıtlı olmayan öğrencilerin de durumlarını belgelendirmeleri koşulu ile kız öğrenciler Fatıma Sultan Yurt Müdürlüğü’nde erkek öğrenciler ise Haluk Nur Baki Yurt Müdürlüğü’nde Konaklama Usul ve Esaslarına göre barınabileceklerdir" ifadelerine yer verildi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.