Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEVÜ’den öğrencilerine önemli duyuru

EĞİTİM 29.04.2020 - 12:13, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

NEVÜ’den öğrencilerine önemli duyuru

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ders bırakmak isteyen öğrencilerine yönelik önemli bir duyuru yayınladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ders bırakmak isteyen öğrencilerine yönelik önemli bir duyuru yayınladı.   Açıklamada; “Sevgili öğrencilerimiz, Bildiğimiz üzere, COVID-19 küresel salgını nedeniyle yükseköğretim kurumlarındaki eğitim-öğretim faaliyetlerine uzaktan eğitim ile devam edileceğine karar verilmişti. Ancak evlerinde olan öğrencilerimizden, internet bağlantısı yeterli olmadığı için canlı derslerin takibinde, ders notları yanlarında olmadığı için ödev, rapor hazırlama vb. problem yaşandığına dair geri bildirimler olmaktadır. Üniversitemiz senatosu, bu şekilde ders takibi konusunda sorunlar yaşayan öğrencilerimizin, ortalamalarının düşmesi kredilerinin kesilmesi gibi konularda mağdur olmamaları için 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı ile sınırlı olmak üzere istedikleri dersleri bırakabilmelerine karar vermiştir. Ders bırakmak isteyen öğrencilerimiz, 15 Mayıs 2020 tarihine kadar aşağıda bulunan dilekçe örneğini doldurarak fax veya e-posta (fotoğraf veya taratılarak) yoluyla öğrenim gördüğü akademik birime göndermeleri gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ders bırakmak isteyen öğrencilerine yönelik önemli bir duyuru yayınladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ders bırakmak isteyen öğrencilerine yönelik önemli bir duyuru yayınladı.

 

Açıklamada; “Sevgili öğrencilerimiz, Bildiğimiz üzere, COVID-19 küresel salgını nedeniyle yükseköğretim kurumlarındaki eğitim-öğretim faaliyetlerine uzaktan eğitim ile devam edileceğine karar verilmişti. Ancak evlerinde olan öğrencilerimizden, internet bağlantısı yeterli olmadığı için canlı derslerin takibinde, ders notları yanlarında olmadığı için ödev, rapor hazırlama vb. problem yaşandığına dair geri bildirimler olmaktadır. Üniversitemiz senatosu, bu şekilde ders takibi konusunda sorunlar yaşayan öğrencilerimizin, ortalamalarının düşmesi kredilerinin kesilmesi gibi konularda mağdur olmamaları için 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılı ile sınırlı olmak üzere istedikleri dersleri bırakabilmelerine karar vermiştir. Ders bırakmak isteyen öğrencilerimiz, 15 Mayıs 2020 tarihine kadar aşağıda bulunan dilekçe örneğini doldurarak fax veya e-posta (fotoğraf veya taratılarak) yoluyla öğrenim gördüğü akademik birime göndermeleri gerekmektedir” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.