MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEVÜ derslik içerikleri yeni döneme kadar sistemde kalacak

EĞİTİM 17.05.2020 - 11:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

NEVÜ derslik içerikleri yeni döneme kadar sistemde kalacak

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) uzaktan eğitim sürecinde ‘NEVÜ Derslik Sistemine’ yüklenen tüm içerikleri önümüzdeki dönem başına kadar sistemde erişime açık tutacak.
  NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) kararı sonrasında NEVÜ öğrencilerinin ‘Bahar Dönemi Sınav Usullerini’ açıklamıştı. Rektör Aktekin, karar sonrası ‘NEVÜ Derslik Sistemi’nde yüklü olan derslerin ve ders videoları, sunular, ders notları gibi yüklenen tüm içeriklerin önümüzdeki dönem başına kadar sistemde kalmaya devam edeceğini ifade ederek, “Öğrencilerimiz bu süre içerisinde, istedikleri zaman sisteme girip derslerinin tekrarını yapabilirler, ödevlerinde kullanmak üzere yararlanabilirler” dedi.   NEVÜ öğrencileri için dönem sonu değerlendirmeleri uzaktan eğitim sistemi üzerinden verilecek ödevlerle yapılacak olup, ödevlerde sadece sistemde yüklü materyallerden sorumlu olunacak.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) uzaktan eğitim sürecinde ‘NEVÜ Derslik Sistemine’ yüklenen tüm içerikleri önümüzdeki dönem başına kadar sistemde erişime açık tutacak.

 

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) kararı sonrasında NEVÜ öğrencilerinin ‘Bahar Dönemi Sınav Usullerini’ açıklamıştı. Rektör Aktekin, karar sonrası ‘NEVÜ Derslik Sistemi’nde yüklü olan derslerin ve ders videoları, sunular, ders notları gibi yüklenen tüm içeriklerin önümüzdeki dönem başına kadar sistemde kalmaya devam edeceğini ifade ederek, “Öğrencilerimiz bu süre içerisinde, istedikleri zaman sisteme girip derslerinin tekrarını yapabilirler, ödevlerinde kullanmak üzere yararlanabilirler” dedi.

 

NEVÜ öğrencileri için dönem sonu değerlendirmeleri uzaktan eğitim sistemi üzerinden verilecek ödevlerle yapılacak olup, ödevlerde sadece sistemde yüklü materyallerden sorumlu olunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.