Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEVÜ Eğitim Fakültesinde ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ kutlama programı düzenlendi

EĞİTİM 26.11.2018 - 11:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEVÜ Eğitim Fakültesinde ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’ kutlama programı düzenlendi

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı ve 19 Mayıs İlkokulu işbirliği ile “24 Kasım Öğretmenler Günü”ne özel program düzenlendi.
  NEVÜ Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen programa; Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Meydan, 19 Mayıs İlkokulu Müdürü Halil Demirkol, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Gökçe Becit İşçitürk, Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aysun Erginer, Eğitim Fakültesi akademik ve idari personeli ile öğretmen adayları ve 19 Mayıs İlkokulu öğrencileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Meydan ve 19 Mayıs İlkokulu Sınıf Öğretmeni Davut Serin’in, günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ile başladı. Minik Öğrencilerden Öğretmen ve Aday Öğretmenlere Çiçek “Anlat Öğretmenim” adlı şarkı ile Öğretmen Marşı’nın söylendiği kutlama programında 19 Mayıs İlkokulu 2. sınıf öğrencileri, öğretmen ve öğretmen adaylarına çiçek takdim etti.   “Öğret Öğretmenim” adlı şiirin okunmasıyla devam eden programın sürpriz bölümünde ise minik öğrenciler, öğretim üyeleri ve öğretmen adaylarıyla oynanan oyunlarla keyifli anlar yaşadı.   Kutlama programı, katılımcıların “Mavi Boncuk” adlı şarkı olmak üzere seslendirilen birbirinden güzel şarkılara hep birlikte eş etmeleriyle sona erdi.   Programın hazırlanmasında emeği geçen Temel Eğitim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aysun Erginer, Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Arş. Gör. Murat Temur, 19 Mayıs İlkokulu Sınıf Öğretmeni Davut Serin, Sınıf Öğretmenliği Programı 4. sınıf öğrencileri “Gonca Delice, Sefer Yasin Arslan, Hasan Ateş, Niyazi Oğurlu, Esra Karadeniz, Hale Çetin, Songül Güzel ve 19 Mayıs İlkokulu 2-D sınıfı öğrencilerine teşekkür ediyoruz.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölümü Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı ve 19 Mayıs İlkokulu işbirliği ile “24 Kasım Öğretmenler Günü”ne özel program düzenlendi.

 

NEVÜ Eğitim Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen programa; Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Meydan, 19 Mayıs İlkokulu Müdürü Halil Demirkol, Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Gökçe Becit İşçitürk, Eğitim Fakültesi Temel Eğitim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aysun Erginer, Eğitim Fakültesi akademik ve idari personeli ile öğretmen adayları ve 19 Mayıs İlkokulu öğrencileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından program, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Meydan ve 19 Mayıs İlkokulu Sınıf Öğretmeni Davut Serin’in, günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ile başladı.

Minik Öğrencilerden Öğretmen ve Aday Öğretmenlere Çiçek

“Anlat Öğretmenim” adlı şarkı ile Öğretmen Marşı’nın söylendiği kutlama programında 19 Mayıs İlkokulu 2. sınıf öğrencileri, öğretmen ve öğretmen adaylarına çiçek takdim etti.  

“Öğret Öğretmenim” adlı şiirin okunmasıyla devam eden programın sürpriz bölümünde ise minik öğrenciler, öğretim üyeleri ve öğretmen adaylarıyla oynanan oyunlarla keyifli anlar yaşadı.  

Kutlama programı, katılımcıların “Mavi Boncuk” adlı şarkı olmak üzere seslendirilen birbirinden güzel şarkılara hep birlikte eş etmeleriyle sona erdi.  

Programın hazırlanmasında emeği geçen Temel Eğitim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Aysun Erginer, Sınıf Eğitimi Anabilim Dalı Arş. Gör. Murat Temur, 19 Mayıs İlkokulu Sınıf Öğretmeni Davut Serin, Sınıf Öğretmenliği Programı 4. sınıf öğrencileri “Gonca Delice, Sefer Yasin Arslan, Hasan Ateş, Niyazi Oğurlu, Esra Karadeniz, Hale Çetin, Songül Güzel ve 19 Mayıs İlkokulu 2-D sınıfı öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.