MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEVÜ öğrencileri 4 gümüş madalya kazandı

EĞİTİM 21.01.2019 - 19:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEVÜ öğrencileri 4 gümüş madalya kazandı

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri ‘Gelenekten Geleceğe Yemek Yarışması’ndan 4 gümüş madalya ile döndü.
  Türkiye Aşçılar Federasyonuna bağlı 23 dernekten biri olan Antalya Gastronomi ve Eğitimciler Birliği Derneği 16-19 Ocak 2019 tarihleri arasında Antalya ANFAŞ fuarında “Gelenekten Geleceğe Yemek Yarışması” düzenlendi.   Geleceğin Şeflerinden 2.lik ve 4 Gümüş Madalya Farklı kategorilerde gerçekleştirilen yarışmaya NEVÜ’yü temsilen Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde eğitim veren Öğr. Gör. Dr. Emrah Örgün ve Dr. Öğr. Üyesi Emrah Keskin koordinatörlüğünde Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri Nazlı Yalçın, Boran Harbiyeci, Kemal Yürük ve Eda Bilem katıldı. Türk mutfağı yemek kültürünü tanıtıcı ve zenginleştirici çalışmalar yapmak için düzenlenen yarışmada ‘Kapalı Kutu Kategorisi’nde hünerlerini sergileyen NEVÜ öğrencileri, 2’lik elde ederek 4 gümüş madalya kazandı. NEVÜ olarak biz de, elde ettikleri başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri ‘Gelenekten Geleceğe Yemek Yarışması’ndan 4 gümüş madalya ile döndü.

 

Türkiye Aşçılar Federasyonuna bağlı 23 dernekten biri olan Antalya Gastronomi ve Eğitimciler Birliği Derneği 16-19 Ocak 2019 tarihleri arasında Antalya ANFAŞ fuarında “Gelenekten Geleceğe Yemek Yarışması” düzenlendi.

 

Geleceğin Şeflerinden 2.lik ve 4 Gümüş Madalya

Farklı kategorilerde gerçekleştirilen yarışmaya NEVÜ’yü temsilen Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde eğitim veren Öğr. Gör. Dr. Emrah Örgün ve Dr. Öğr. Üyesi Emrah Keskin koordinatörlüğünde Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri Nazlı Yalçın, Boran Harbiyeci, Kemal Yürük ve Eda Bilem katıldı.

Türk mutfağı yemek kültürünü tanıtıcı ve zenginleştirici çalışmalar yapmak için düzenlenen yarışmada ‘Kapalı Kutu Kategorisi’nde hünerlerini sergileyen NEVÜ öğrencileri, 2’lik elde ederek 4 gümüş madalya kazandı.

NEVÜ olarak biz de, elde ettikleri başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.