Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEVÜ öğrencileri TRT Haber’e konuk oldu

EĞİTİM 26.11.2018 - 12:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEVÜ öğrencileri TRT Haber’e konuk oldu

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde öğrenim gören uluslararası öğrenciler TRT Haber’de yayınlanan Gönüllü Elçiler programına konuk oldu.
  TRT Haber kanalında 24 Kasım Cumartesi günü ekrana gelen Gönüllü Elçiler programı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.  Programda, NEVÜ’de öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencilerin eğitim, yaşam, kültür ve sosyal etkinliklere katılımlarına yer verildi.    Dünyanın farklı bölgelerinden gelen ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin hikayelerinin anlatıldığı ‘Gönüllü Elçiler’ programında öğrenciler, Türkiye’de ve Nevşehir’de nasıl yaşam sürdüklerini, neler öğrendiklerini, Türk kültürünü ve daha bir çok yönlerini izleyicilerle paylaştılar.    Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın da konuk olduğu programda öğrenciler Rektör Bağlı ile birlikte çömlek yapıp ata bindiler. Programda konuşan NEVÜ Rektörü Bağlı, “NEVÜ olarak özellikle bizim üniversitemizin ihtisaslaşmış olduğu rekabet üstünlük alanlarının hangilerinin olduğunu yurt dışındaki öğrencilerimizle gittiğimiz eğitim fuarlarında anlatmaya çalışıyoruz. Yurt dışında diğer bağlantılı partner olduğumuz üniversitelere de aynı şekilde kendi farklılığımızı ortaya koymaya gayret ediyoruz” dedi.  
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde öğrenim gören uluslararası öğrenciler TRT Haber’de yayınlanan Gönüllü Elçiler programına konuk oldu.

 

TRT Haber kanalında 24 Kasım Cumartesi günü ekrana gelen Gönüllü Elçiler programı, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.  Programda, NEVÜ’de öğrenim gören yabancı uyruklu öğrencilerin eğitim, yaşam, kültür ve sosyal etkinliklere katılımlarına yer verildi. 

 

Dünyanın farklı bölgelerinden gelen ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencilerin hikayelerinin anlatıldığı ‘Gönüllü Elçiler’ programında öğrenciler, Türkiye’de ve Nevşehir’de nasıl yaşam sürdüklerini, neler öğrendiklerini, Türk kültürünü ve daha bir çok yönlerini izleyicilerle paylaştılar. 

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’nın da konuk olduğu programda öğrenciler Rektör Bağlı ile birlikte çömlek yapıp ata bindiler. Programda konuşan NEVÜ Rektörü Bağlı, “NEVÜ olarak özellikle bizim üniversitemizin ihtisaslaşmış olduğu rekabet üstünlük alanlarının hangilerinin olduğunu yurt dışındaki öğrencilerimizle gittiğimiz eğitim fuarlarında anlatmaya çalışıyoruz. Yurt dışında diğer bağlantılı partner olduğumuz üniversitelere de aynı şekilde kendi farklılığımızı ortaya koymaya gayret ediyoruz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.