MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEVÜ Öğrencilerine Nevşehir Belediyesinden Süt ve Poğaça İkramı

EĞİTİM 18.10.2018 - 09:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEVÜ Öğrencilerine Nevşehir Belediyesinden Süt ve Poğaça İkramı

Nevşehir Belediyesi tarafından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) öğrencilerine, süt ve poğaça ikramında bulunuldu.
  Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Damat İbrahim Paşa Yerleşkesine Nevşehir Belediyesi tarafından ikram çeşmesi kuruldu. Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ikram çeşmesinde öğrenciler ile bir araya gelerek kendilerine poğaça ve süt ikramında bulundular.   NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’in sosyal belediyecilik anlayışı ile NEVÜ yerleşkesi içerisinde başlatmış olduğu çeşmeden süt ve çorba ile birlikte poğaça, börek ve simit ikramlarından dolayı teşekkür etti.   Uygulamadan oldukça memnun kaldıklarını belirten NEVÜ öğrencileri de, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’e iyi dileklerini sunarak kendilerine teşekkür etti.   Nevşehir Belediyesi tarafından NEVÜ yerleşkesi içerisinde başlatılan ikramlar önümüzdeki günlerde de devam edecek.
Nevşehir Belediyesi tarafından Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) öğrencilerine, süt ve poğaça ikramında bulunuldu.

 

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Damat İbrahim Paşa Yerleşkesine Nevşehir Belediyesi tarafından ikram çeşmesi kuruldu. Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ikram çeşmesinde öğrenciler ile bir araya gelerek kendilerine poğaça ve süt ikramında bulundular.

 

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’in sosyal belediyecilik anlayışı ile NEVÜ yerleşkesi içerisinde başlatmış olduğu çeşmeden süt ve çorba ile birlikte poğaça, börek ve simit ikramlarından dolayı teşekkür etti.

 

Uygulamadan oldukça memnun kaldıklarını belirten NEVÜ öğrencileri de, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen’e iyi dileklerini sunarak kendilerine teşekkür etti.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından NEVÜ yerleşkesi içerisinde başlatılan ikramlar önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.