Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in yeni yıl mesajı

NEVŞEHİR 31.12.2020 - 16:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin’in yeni yıl mesajı

  ''Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ailesi olarak yeni bir yıla girmenin huzur ve mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Geride bıraktığımız 2020 yılı Kovid-19 Pandemisi nedeniyle birçok yönden sıkıntılı geçmiş olsa bile; Üniversite olarak bu süreci de etkin ve verimli şekilde değerlendirme gayretiyle önemli çalışmalar gerçekleştirdik.    Türkiye'nin ve dünyanın sorunlarına duyarlı, kriz dönemlerinde çözüm üretme imkân ve kabiliyetine sahip olan üniversitemiz; akademik ve idari personeli, öğrencileri ve tüm paydaşlarıyla kurumsal kalitesini ve marka değerini her geçen gün artırarak gelecek yeni yıllara emin adımlarla ilerlemektedir.  ''   Bu düşüncelerle, 2021 yılının üniversitemiz, ülkemiz ve tüm dünya için hayırlara vesile olmasını temenni eder; yeni yılda sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.    

 

''Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ailesi olarak yeni bir yıla girmenin huzur ve mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz.

Geride bıraktığımız 2020 yılı Kovid-19 Pandemisi nedeniyle birçok yönden sıkıntılı geçmiş olsa bile; Üniversite olarak bu süreci de etkin ve verimli şekilde değerlendirme gayretiyle önemli çalışmalar gerçekleştirdik.   

Türkiye'nin ve dünyanın sorunlarına duyarlı, kriz dönemlerinde çözüm üretme imkân ve kabiliyetine sahip olan üniversitemiz; akademik ve idari personeli, öğrencileri ve tüm paydaşlarıyla kurumsal kalitesini ve marka değerini her geçen gün artırarak gelecek yeni yıllara emin adımlarla ilerlemektedir.  ''  

Bu düşüncelerle, 2021 yılının üniversitemiz, ülkemiz ve tüm dünya için hayırlara vesile olmasını temenni eder; yeni yılda sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.