Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NEVÜ USET MYO’da bilgi yarışması düzenlendi

EĞİTİM 05.04.2019 - 22:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NEVÜ USET MYO’da bilgi yarışması düzenlendi

NEVÜ Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (NEVÜ USET MYO) ve Türkiye’nin en büyük dijital gastronomi platformu olan “Kısık Ateş” tarafından NEVÜ’de “Azerbaycan Mutfağını ve Kültürünü Yabancı Ülkede Tanıtmak” konulu söyleşi ve bilgi yarışması düzenlendi.
  NEVÜ Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (NEVÜ USET MYO) ve Türkiye’nin en büyük dijital gastronomi platformu olan “Kısık Ateş” tarafından NEVÜ’de “Azerbaycan Mutfağını ve Kültürünü Yabancı Ülkede Tanıtmak” konulu söyleşi ve bilgi yarışması düzenlendi. Söyleşiye Turizm Fakültesi ve USET MYO öğretim üyeleri ile birlikte, Yaşar Birleşik Pazarlama Grubu yöneticileri ve gastronomi ve aşçılık bölümü öğrencileri katıldı.   USET MYO tarafından organize edilen söyleşiye konuk olarak dünyaca ünlü Azerbaycanlı Şef Ramin Nuriyev davet edildi. Öğr. Gör. Mahmut Doğan Kamış’ın organize ettiği söyleşide Nuriyev, Azerbaycan Mutfağı’nın gastronomi kültüründeki yeri ve Türk Mutfağı ile hangi yönlerden benzerlik gösterdiği üzerine konuştu.     Söyleşinin ardından Türk Mutfağını, Anadolu Halk mutfağını ve Saray Mutfağını yaşatmak ve gastronomi öğrencilerini mesleki yönden desteklemek amacıyla kurulmuş “Kısık Ateş” platformu tarafından eğlenceli bir bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmada gastronomi ve aşçılık bölümü öğrencilerine “gastronomi kültürü” ile ilgili sorular yöneltilerek dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
NEVÜ Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (NEVÜ USET MYO) ve Türkiye’nin en büyük dijital gastronomi platformu olan “Kısık Ateş” tarafından NEVÜ’de “Azerbaycan Mutfağını ve Kültürünü Yabancı Ülkede Tanıtmak” konulu söyleşi ve bilgi yarışması düzenlendi.

 

NEVÜ Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (NEVÜ USET MYO) ve Türkiye’nin en büyük dijital gastronomi platformu olan “Kısık Ateş” tarafından NEVÜ’de “Azerbaycan Mutfağını ve Kültürünü Yabancı Ülkede Tanıtmak” konulu söyleşi ve bilgi yarışması düzenlendi. Söyleşiye Turizm Fakültesi ve USET MYO öğretim üyeleri ile birlikte, Yaşar Birleşik Pazarlama Grubu yöneticileri ve gastronomi ve aşçılık bölümü öğrencileri katıldı.

 

USET MYO tarafından organize edilen söyleşiye konuk olarak dünyaca ünlü Azerbaycanlı Şef Ramin Nuriyev davet edildi. Öğr. Gör. Mahmut Doğan Kamış’ın organize ettiği söyleşide Nuriyev, Azerbaycan Mutfağı’nın gastronomi kültüründeki yeri ve Türk Mutfağı ile hangi yönlerden benzerlik gösterdiği üzerine konuştu.  

 

Söyleşinin ardından Türk Mutfağını, Anadolu Halk mutfağını ve Saray Mutfağını yaşatmak ve gastronomi öğrencilerini mesleki yönden desteklemek amacıyla kurulmuş “Kısık Ateş” platformu tarafından eğlenceli bir bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmada gastronomi ve aşçılık bölümü öğrencilerine “gastronomi kültürü” ile ilgili sorular yöneltilerek dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.