Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Niğde-Aksaray-Nevşehir Otoban Hattı Yazıhüyük'den Geceçek

BELEDİYELER 02.05.2017 - 16:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Niğde-Aksaray-Nevşehir Otoban Hattı Yazıhüyük'den Geceçek

Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ,Murat Göktürk ve AK Partili Belediye Başkanlarıyla birlikte Kayseri de Karayolları 6.Bölge Müdürlüğünde İstişare toplantısına katıldı.
Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ,Murat Göktürk ve AK Partili Belediye Başkanlarıyla birlikte Kayseri de Karayolları 6.Bölge Müdürlüğünde İstişare toplantısına katıldı.    Toplantı sonrası Belediye Başkanı Cengiz Çavdar Kasabaya Müjdeli haberle geldi.   Konu hakkında açıklama yapan Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, "  NİĞDE -AKSARAY-NEVŞEHİR otaban hattı Yazıhüyük Kasabamızdan "Bağlar Mevkiinden" geçerek ANKARA /Gölbaşı hattına bağlanılacağı, İhalesinin kesinleştiği ,Yetkili firma 2017 yılı içerisinde çalışmalarına başlayacağı belirtilmiştir.   GEREKLİ görüşmeler ve istişareler sonucu;     1-Otoban Hattı DERİNKUYU İlçe çıkışının verilip, verilmemesiyle ilgili hiçbir sıkıntı kalmamış DERİNKUYU OTOBAN çıkışı kesinlik kazanmıştır. OTOBAN çıkışının Yazıhüyük Kasabamıza,Derinkuyu İlçemize ve Bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz.   2.NEVŞEHİR Millletvekillerimizin Talebi üzerine NİĞDE-DERİNKUYU-NEVŞEHİR arası sıcak Asfalt çalışmalarına başlanılacağı belirtilmiştir.   3.DERİNKUYU - YAZIHÜYÜK -IHLARA yol Güzergahı DUBLE yol proje çalışması yapılacağı KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEKi istişare toplantısında belirtilmiş ve kesinlik kazanmıştır.   Bölgemize yapılacak olan bu güzel yatırımlardan ve Hizmetlerden dolayı AK Parti Hükümetimize ve NEVŞEHİR Milletvekillerimize Bölgemiz Adına ayrı ayrı TEŞEKKÜR ediyoruz" dedi 
Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ,Murat Göktürk ve AK Partili Belediye Başkanlarıyla birlikte Kayseri de Karayolları 6.Bölge Müdürlüğünde İstişare toplantısına katıldı.

Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ,Murat Göktürk ve AK Partili Belediye Başkanlarıyla birlikte Kayseri de Karayolları 6.Bölge Müdürlüğünde İstişare toplantısına katıldı. 

 

Toplantı sonrası Belediye Başkanı Cengiz Çavdar Kasabaya Müjdeli haberle geldi.

 

Konu hakkında açıklama yapan Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar, "  NİĞDE -AKSARAY-NEVŞEHİR otaban hattı Yazıhüyük Kasabamızdan "Bağlar Mevkiinden" geçerek ANKARA /Gölbaşı hattına bağlanılacağı, İhalesinin kesinleştiği ,Yetkili firma 2017 yılı içerisinde çalışmalarına başlayacağı belirtilmiştir.

 

GEREKLİ görüşmeler ve istişareler sonucu;

 

 

1-Otoban Hattı DERİNKUYU İlçe çıkışının verilip, verilmemesiyle ilgili hiçbir sıkıntı kalmamış DERİNKUYU OTOBAN çıkışı kesinlik kazanmıştır. OTOBAN çıkışının Yazıhüyük Kasabamıza,Derinkuyu İlçemize ve Bölgemize hayırlı olmasını diliyoruz.

 

2.NEVŞEHİR Millletvekillerimizin Talebi üzerine NİĞDE-DERİNKUYU-NEVŞEHİR arası sıcak Asfalt çalışmalarına başlanılacağı belirtilmiştir.

 

3.DERİNKUYU - YAZIHÜYÜK -IHLARA yol Güzergahı DUBLE yol proje çalışması yapılacağı KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEKi istişare toplantısında belirtilmiş ve kesinlik kazanmıştır.

 

Bölgemize yapılacak olan bu güzel yatırımlardan ve Hizmetlerden dolayı AK Parti Hükümetimize ve NEVŞEHİR Milletvekillerimize Bölgemiz Adına ayrı ayrı TEŞEKKÜR ediyoruz" dedi 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.