Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Niğde Müftüsü Gürpınar, Gaznevi Caminde Vaaz Verdi

NEVŞEHİR 03.06.2018 - 10:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Niğde Müftüsü Gürpınar, Gaznevi Caminde Vaaz Verdi

Niğde İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, Nevşehir Gaznevi Camiinde vaaz verdi.
  Diyanet İşleri Başkanlığı 2018 yılı Ramazan ayı, vaaz ve irşad faaliyetlerine ivme kazandırmak, komşu ve kardeş şehir il müftülükleri arasında iletişimi artırmak ve hizmet birliğini sağlamak maksadıyla düzenlenen program gereği  Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk'ün daveti üzerine çevre il müftülerimiz Nevşehir’e  gelerek, farklı camilerde vaaz ettiler.     Nevşehir’e gelen çevre il müftülerinden Niğde İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar , Gaznevi Camiinde Teravih Namazı öncesi vaaz etti.Nevşehir İl Müftü Yardımcısı Dr.Ahmet Özvarinli ile birlikte Gaznevi Camiine gelen ,Müftü Gürpınar vaazında özellikle ;Müslümanın kendisine kötülük yapıldığında ona iyilikle karşılık verebilmek ve kötülük yapmamak müslümanın şiarındandır. Biz kulların Allahın  verdiği nimetleri düşünüp ona daima şükretmesi ve nimetlerin kadrini  bilmemiz gerektiğini anlattı
Niğde İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar, Nevşehir Gaznevi Camiinde vaaz verdi.

 

Diyanet İşleri Başkanlığı 2018 yılı Ramazan ayı, vaaz ve irşad faaliyetlerine ivme kazandırmak, komşu ve kardeş şehir il müftülükleri arasında iletişimi artırmak ve hizmet birliğini sağlamak maksadıyla düzenlenen program gereği  Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk'ün daveti üzerine çevre il müftülerimiz Nevşehir’e  gelerek, farklı camilerde vaaz ettiler.

 

  Nevşehir’e gelen çevre il müftülerinden Niğde İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar , Gaznevi Camiinde Teravih Namazı öncesi vaaz etti.Nevşehir İl Müftü Yardımcısı Dr.Ahmet Özvarinli ile birlikte Gaznevi Camiine gelen ,Müftü Gürpınar vaazında özellikle ;Müslümanın kendisine kötülük yapıldığında ona iyilikle karşılık verebilmek ve kötülük yapmamak müslümanın şiarındandır. Biz kulların Allahın  verdiği nimetleri düşünüp ona daima şükretmesi ve nimetlerin kadrini  bilmemiz gerektiğini anlattı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.