Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NİKE Halısaha Turnuvasında Nevşehir Temsil Edecekler

SPOR 10.12.2016 - 13:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NİKE Halısaha Turnuvasında Nevşehir Temsil Edecekler

Nike Halı Saha Turnuvasında Şampiyon Olan Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Futbol Takımı Niğde'ye Gidiyor
Nike Halı Saha Turnuvasında Şampiyon Olan Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Futbol Takımı Niğde'ye Gidiyor   2016 Yılı Nike Halı Saha Futbol Turnuvasında Nevşehirde Oynadığı Bütün Maçları Kazanarak Şampiyon Olan Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Futbol Takımı Niğde İlinde   Şu Takımlarla Karşılaşacak ;  Osmaniye,Konya,Kayseri İki Takımla Temsil Edecek,Hatay, Karaman, Aksaray Ve Yozgat İlleri Şampiyonları İle Mücadele Edecek.   Takımın hocası Taner Aksoy yaptığı açıklamada:Nevşehir’de yaptığımız bütün maçları kazanarak şampiyon olduk.Sporcularım bunu hak ettiler ve Niğde ilinde yapılacak olan Bölge finallerinde oynamaya hak kazandılar.     Bu maçlarda takım kaptanı Selim Han Özcan özel bir gayret gösterdi ve bana çok yardımcı oldu.başarıda payı büyük.inşallah Niğde de yapılacak olan maçlarda ilimizi en iyi bir şekilde temsil edeceğiz.dedi.   Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlükleri, Nike ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından sekizincisi düzenlenen 2016 Nike Halı Saha Ligi'nde bölge finalleri başlıyor. Lise kategorisinde 73, büyükler kategorisinde 70 ilde 30.000'den fazla sporcunun katılımıyla düzenlenen ligde, il elemelerinin tamamlanmasının ardından bölge ve süper bölge müsabakaları 9-10-11 Aralık tarihlerinde yapılacak. Eleme usulüyle oynanacak bölge finalleri sonunda, her iki kategoride 8'er takım, 2 - 4 Ocak 2017 tarihlerinde TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenecek Türkiye finallerine katılmaya hak kazanacak. Finallerin ardından Nike Halı Saha Ligi'nde şampiyonlar belirlenecek.  
Nike Halı Saha Turnuvasında Şampiyon Olan Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Futbol Takımı Niğde'ye Gidiyor

Nike Halı Saha Turnuvasında Şampiyon Olan Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Futbol Takımı Niğde'ye Gidiyor

 

2016 Yılı Nike Halı Saha Futbol Turnuvasında Nevşehirde Oynadığı Bütün Maçları Kazanarak Şampiyon Olan Nevşehir Anadolu İmam Hatip Lisesi Futbol Takımı Niğde İlinde

 

Şu Takımlarla Karşılaşacak ;  Osmaniye,Konya,Kayseri İki Takımla Temsil Edecek,Hatay, Karaman, Aksaray Ve Yozgat İlleri Şampiyonları İle Mücadele Edecek.

 

Takımın hocası Taner Aksoy yaptığı açıklamada:Nevşehir’de yaptığımız bütün maçları kazanarak şampiyon olduk.Sporcularım bunu hak ettiler ve Niğde ilinde yapılacak olan Bölge finallerinde oynamaya hak kazandılar.

 

 

Bu maçlarda takım kaptanı Selim Han Özcan özel bir gayret gösterdi ve bana çok yardımcı oldu.başarıda payı büyük.inşallah Niğde de yapılacak olan maçlarda ilimizi en iyi bir şekilde temsil edeceğiz.dedi.

 

Spor Genel Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlükleri, Nike ve Türkiye Futbol Federasyonu tarafından sekizincisi düzenlenen 2016 Nike Halı Saha Ligi'nde bölge finalleri başlıyor. Lise kategorisinde 73, büyükler kategorisinde 70 ilde 30.000'den fazla sporcunun katılımıyla düzenlenen ligde, il elemelerinin tamamlanmasının ardından bölge ve süper bölge müsabakaları 9-10-11 Aralık tarihlerinde yapılacak. Eleme usulüyle oynanacak bölge finalleri sonunda, her iki kategoride 8'er takım, 2 - 4 Ocak 2017 tarihlerinde TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde düzenlenecek Türkiye finallerine katılmaya hak kazanacak. Finallerin ardından Nike Halı Saha Ligi'nde şampiyonlar belirlenecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.