MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nisan ayı maaşlarını bağışlayacaklar

NEVŞEHİR 02.04.2020 - 14:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nisan ayı maaşlarını bağışlayacaklar

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın, koronavirüs salgını karşısında mağdur olan vatandaşlar için Diyanet personeline yaptığı çağrı anında karşılık buldu.
  NEVŞEHİR(MHA) Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın, koronavirüs salgını karşısında mağdur olan vatandaşlar için Diyanet personeline yaptığı çağrı anında karşılık buldu.   Nevşehir’de görev yapan 50 Kur’an kursu öğreticisi, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın “Maaşını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” çağrısının hemen ardından, mağdur olan aileler için Nisan ayı maaşlarını bağışlama kararı aldıklarını duyurdu.   Tüm dünyada etkili olan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını karşısında, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlar başta olmak üzere dar gelirli vatandaşlar ekonomik yönden etkilendi. Türkiye’de virüsün yayılmasını önlemek amacıyla yetkili makamlarca alınan tedbirlerin yanı sıra ekonomik tedbirler de bir bir devreye girdi.   Nevşehir’de görev yapan 50 Kur’an kursu öğreticisi, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın kişisel sosyal medya hesaplarından yaptığı; “Maaşını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” çağrısına cevap vererek, Nisan ayı maaşlarını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın paylaştığı hesaplara yatırma kararı aldı.   Bağış yapan Kur’an kursu öğreticileri adına Diyanet Haber’e açıklamalarda bulunan Ayşegül Ak, şunları kaydetti: “Milletimizin zor günlerden geçtiği bu dönemde, öncelikle yaşlılarımız ve kurs öğrencilerimizle ilgileniyor, onların hal hatırlarını sorup ihtiyaçlarını gideriyoruz. Bu zor süreçte daha fazla ne yapabiliriz diye düşünürken, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ‘Biz Biriz, Birbirimize Yeteriz’ ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hocamızın, ‘Maaşını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ çağrısını duyduk ve harekete geçtik. Cumhurbaşkanımız ve Diyanet İşleri Başkanımızın bu çağrısı üzerine hemen Kur'an kursu öğreticisi arkadaşlarımızla istişare ettik. Onlarla hemfikir olmak bizi çok mutlu etti. Biz de bu zor günlerde maaşlarımızı ihtiyaç sahibi olan kardeşlerimizle paylaşmak istedik. Millet olarak bir olursak bu zorluğu Allah'ın yardımıyla aşacağımıza inanıyoruz.”
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın, koronavirüs salgını karşısında mağdur olan vatandaşlar için Diyanet personeline yaptığı çağrı anında karşılık buldu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın, koronavirüs salgını karşısında mağdur olan vatandaşlar için Diyanet personeline yaptığı çağrı anında karşılık buldu.

 

Nevşehir’de görev yapan 50 Kur’an kursu öğreticisi, Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’ın “Maaşını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” çağrısının hemen ardından, mağdur olan aileler için Nisan ayı maaşlarını bağışlama kararı aldıklarını duyurdu.

 

Tüm dünyada etkili olan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgını karşısında, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlar başta olmak üzere dar gelirli vatandaşlar ekonomik yönden etkilendi.

Türkiye’de virüsün yayılmasını önlemek amacıyla yetkili makamlarca alınan tedbirlerin yanı sıra ekonomik tedbirler de bir bir devreye girdi.

 

Nevşehir’de görev yapan 50 Kur’an kursu öğreticisi, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın kişisel sosyal medya hesaplarından yaptığı; “Maaşını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş” çağrısına cevap vererek, Nisan ayı maaşlarını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın paylaştığı hesaplara yatırma kararı aldı.

 

Bağış yapan Kur’an kursu öğreticileri adına Diyanet Haber’e açıklamalarda bulunan Ayşegül Ak, şunları kaydetti: “Milletimizin zor günlerden geçtiği bu dönemde, öncelikle yaşlılarımız ve kurs öğrencilerimizle ilgileniyor, onların hal hatırlarını sorup ihtiyaçlarını gideriyoruz. Bu zor süreçte daha fazla ne yapabiliriz diye düşünürken, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ‘Biz Biriz, Birbirimize Yeteriz’ ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hocamızın, ‘Maaşını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ çağrısını duyduk ve harekete geçtik. Cumhurbaşkanımız ve Diyanet İşleri Başkanımızın bu çağrısı üzerine hemen Kur'an kursu öğreticisi arkadaşlarımızla istişare ettik. Onlarla hemfikir olmak bizi çok mutlu etti. Biz de bu zor günlerde maaşlarımızı ihtiyaç sahibi olan kardeşlerimizle paylaşmak istedik. Millet olarak bir olursak bu zorluğu Allah'ın yardımıyla aşacağımıza inanıyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.