Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nissara AVM’de Amour Parfüm açıldı

NEVŞEHİR 21.12.2019 - 16:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nissara AVM’de Amour Parfüm açıldı

Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde Amour parfüm hizmete açıldı.
    Nissra Alışveriş ve Yaşam Merkezinde düzenlenen program ile Amour parfümeri hizmete açıldı. Açılışı Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Ersan Erkut ve Bektaş Demir tarafından yapılan Amour Parfüm işletme sahibi Muhterem Develi parfümleri hakkında açılışa katılan davetlilere bilgiler verdi.   Amour Parfüm işletme sahibi Muhterem Demir açıklamasında, “Nissara AVM’de bugün hizmete açmış olduğumuz Amour parfüm ilimize hayırlı olmasını dilerim. Açılış programımıza katılan Belediye Başkan Yardımcıları Ersan Erkut ve Bektaş Demir ve davetlilere teşekkür ederiz” dedi.
Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde Amour parfüm hizmete açıldı.

 

 

Nissra Alışveriş ve Yaşam Merkezinde düzenlenen program ile Amour parfümeri hizmete açıldı. Açılışı Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Ersan Erkut ve Bektaş Demir tarafından yapılan Amour Parfüm işletme sahibi Muhterem Develi parfümleri hakkında açılışa katılan davetlilere bilgiler verdi.

 

Amour Parfüm işletme sahibi Muhterem Demir açıklamasında, “Nissara AVM’de bugün hizmete açmış olduğumuz Amour parfüm ilimize hayırlı olmasını dilerim. Açılış programımıza katılan Belediye Başkan Yardımcıları Ersan Erkut ve Bektaş Demir ve davetlilere teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.