Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nissara AVM’de mağazaların yüzde 90'ı kapandı

GÜNCEL 19.03.2020 - 16:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nissara AVM’de mağazaların yüzde 90'ı kapandı

Dünyayı kasıp kavuran korona virüse karşı küresel bazda mücadele verilirken, Türkiye'de virüsün yayılma hızını yavaşlatabilmek için her geçen gün yeni bir tedbir alınıyor.
  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Evde kal Türkiye" çağrısına uyan milyonlarca kişi evlerinden dışarıya çıkmazken, uyarıya duyarlılık gösteren iş yerleri de geçici süre faaliyetlerini durdurup salgına karşı önlem alıyor.   Salgının yayılmaması amacıyla alınan önlemler kapsamında bazı markalar da Türkiye'deki mağazalarını kapama kararı aldı. İpekyol, Avva, BG, Altınyıldız, Armağan, Bigg Trend, Colins, Collezione, DeFacto, E Bebek, Tekzen, English Home, Flo, Penti, Koton, Kufian, LC Waikiki,İn Street, Süvari, Turkcell gibi mağazalar bugün itibarıyla faaliyetlerini geçici süreyle durdurdu.   İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge sonrasında Özsüt, Gönül Kahvesi ve Kocatepe Kahve Evi faaliyetlerini geçtiğimiz günlerde geçici olarak durdurmuştu.
Dünyayı kasıp kavuran korona virüse karşı küresel bazda mücadele verilirken, Türkiye'de virüsün yayılma hızını yavaşlatabilmek için her geçen gün yeni bir tedbir alınıyor.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Evde kal Türkiye" çağrısına uyan milyonlarca kişi evlerinden dışarıya çıkmazken, uyarıya duyarlılık gösteren iş yerleri de geçici süre faaliyetlerini durdurup salgına karşı önlem alıyor.

 

Salgının yayılmaması amacıyla alınan önlemler kapsamında bazı markalar da Türkiye'deki mağazalarını kapama kararı aldı. İpekyol, Avva, BG, Altınyıldız, Armağan, Bigg Trend, Colins, Collezione, DeFacto, E Bebek, Tekzen, English Home, Flo, Penti, Koton, Kufian, LC Waikiki,İn Street, Süvari, Turkcell gibi mağazalar bugün itibarıyla faaliyetlerini geçici süreyle durdurdu.

 

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge sonrasında Özsüt, Gönül Kahvesi ve Kocatepe Kahve Evi faaliyetlerini geçtiğimiz günlerde geçici olarak durdurmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.