Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nissara AVM'den Otomobil Kazanan Talihli Aracını Teslim Aldı

GÜNCEL 02.03.2018 - 10:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nissara AVM'den Otomobil Kazanan Talihli Aracını Teslim Aldı

Nevşehir’de bir alışveriş merkezi tarafından ’50 TL’ye otomobil olur mu’ demeyin kampanyasından 300 liralık alışveriş yaparak otomobilin sahibi olan Deniz Turgut aracını teslim aldı.
  Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından 30 Eylül tarihinde başlayan ve 14 Şubat tarihinde sona eren ’50 TL’ye otomobil mi olur demeyin’ kampanyası sonrasında yapılan çekilişte otomobilin sahibi olan Deniz Turgut düzenlenen törenle aracını teslim aldı. Aracını teslim alırken oldukça heyecanlı olduğu gözlenene Deniz Turgut isimli genç kadının mutluluğu adeta gözlerinden okunuyordu. Çekilişten kazandığı otomobilin anahtarını alışveriş merkezi müdürü Göktürk Ozhan’dan teslim alan Deniz Turgut böylesine bir çekilişten otomobil kazandığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Turgut, “ Burada 300 liralık bir alışveriş yapmıştım. Bu alışverişi yaparken talihli olabileceğim hiç aklıma gelmemişti. Kendimi gayet şanslı hissediyorum ve çok mutluyum. Otomobil kazandığıma dair ilk telefon geldiğinde inanmadım, şaka zannettim ama daha sonra çok mutlu oldun” dedi.   Nissara AVM Genel Müdürü Göktürk Ozhan ise açıklamasında, “ Otomobil kampanyamıza 15 bin 513 kişinin 100 bin 193 kuponu ile gerçekleştirildi. Bugünde talihlimize otomobilini teslim ettiğimiz için çok mutluyuz” diye konuştu. 
Nevşehir’de bir alışveriş merkezi tarafından ’50 TL’ye otomobil olur mu’ demeyin kampanyasından 300 liralık alışveriş yaparak otomobilin sahibi olan Deniz Turgut aracını teslim aldı.

 

Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezi tarafından 30 Eylül tarihinde başlayan ve 14 Şubat tarihinde sona eren ’50 TL’ye otomobil mi olur demeyin’ kampanyası sonrasında yapılan çekilişte otomobilin sahibi olan Deniz Turgut düzenlenen törenle aracını teslim aldı. Aracını teslim alırken oldukça heyecanlı olduğu gözlenene Deniz Turgut isimli genç kadının mutluluğu adeta gözlerinden okunuyordu. Çekilişten kazandığı otomobilin anahtarını alışveriş merkezi müdürü Göktürk Ozhan’dan teslim alan Deniz Turgut böylesine bir çekilişten otomobil kazandığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Turgut, “ Burada 300 liralık bir alışveriş yapmıştım. Bu alışverişi yaparken talihli olabileceğim hiç aklıma gelmemişti. Kendimi gayet şanslı hissediyorum ve çok mutluyum. Otomobil kazandığıma dair ilk telefon geldiğinde inanmadım, şaka zannettim ama daha sonra çok mutlu oldun” dedi.

 

Nissara AVM Genel Müdürü Göktürk Ozhan ise açıklamasında, “ Otomobil kampanyamıza 15 bin 513 kişinin 100 bin 193 kuponu ile gerçekleştirildi. Bugünde talihlimize otomobilini teslim ettiğimiz için çok mutluyuz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.