MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nissara'da unutulmaz lezzetler yemek yarışması düzenlendi

NEVŞEHİR 13.01.2019 - 20:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nissara'da unutulmaz lezzetler yemek yarışması düzenlendi

Nevşehir’de bir alışveriş merkezinde unutulmaz lezzetler yemek yarışması düzenlendi.
  Nevşehir Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezinde sanatçı Kürşat’ın sunumuyla Nevşehir’in unutulmaz lezzetleri yemek yarışması düzenlendi. 14 yarışmacının katıldığı yemek yarışmasının jürisi ise Kapadokya Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatlar Bölümü öğretim görevlileri Melih İçigen ve Cem Aydoğdu ile Crowne Plaza Executive Chef Salih Şahin yaptı.   Nissara AVM’de sanatçı Kürşat’ın sunumuyla yarışmayı izleyen vatandaşların da oldukça keyifli dakikalar yaşaması dikkatlerden kaçmazken sanatçı Kürşat son albümünde yer alan “Yav he he” şarkısıyla halkı coşturdu.   Jüri üyeleri tarafından yapılan değerlendirmeler sonrasında ise yarışmanın birinciliğini Elif Yılmaz, ikinciliği Ayşe Menekşe ve üçüncülüğü ise Yeter Atar elde etti. Yarışmada dereceye girenlere Nissara AVM tarafından çeşitli ödüller verildi.
Nevşehir’de bir alışveriş merkezinde unutulmaz lezzetler yemek yarışması düzenlendi.

 

Nevşehir Nissara Alışveriş ve Yaşam Merkezinde sanatçı Kürşat’ın sunumuyla Nevşehir’in unutulmaz lezzetleri yemek yarışması düzenlendi. 14 yarışmacının katıldığı yemek yarışmasının jürisi ise Kapadokya Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatlar Bölümü öğretim görevlileri Melih İçigen ve Cem Aydoğdu ile Crowne Plaza Executive Chef Salih Şahin yaptı.

 

Nissara AVM’de sanatçı Kürşat’ın sunumuyla yarışmayı izleyen vatandaşların da oldukça keyifli dakikalar yaşaması dikkatlerden kaçmazken sanatçı Kürşat son albümünde yer alan “Yav he he” şarkısıyla halkı coşturdu.

 

Jüri üyeleri tarafından yapılan değerlendirmeler sonrasında ise yarışmanın birinciliğini Elif Yılmaz, ikinciliği Ayşe Menekşe ve üçüncülüğü ise Yeter Atar elde etti. Yarışmada dereceye girenlere Nissara AVM tarafından çeşitli ödüller verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.