Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NÖGED Yardımlarına Devam Ediyor

ASAYİŞ 15.02.2017 - 17:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NÖGED Yardımlarına Devam Ediyor

Nevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneği (NÖGED), kurulduğu günden itibaren geleneksel hale getirmiş olduğu Nevşehir HBV Üniversitesinde okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik gıda yardımı çalışmalarına bu eğitim - öğretim yılında da devam ediyor.
Nevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneği (NÖGED), kurulduğu günden itibaren geleneksel hale getirmiş olduğu Nevşehir HBV Üniversitesinde okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik gıda yardımı çalışmalarına bu eğitim - öğretim yılında da devam ediyor. Bu kapsamda tespit edilen ihtiyaç sahibi 37 öğrenci evine gıda yardımında bulunuldu.   Gerçekleştirdikleri maddi ve manevi bağışlarla öğrencilerin okumasına katkıda bulunan bütün güzel insanlara teşekkür eden NÖGED Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, bir öğrenciyede siz sahip çıkın projemize destek veren ve derdimize ortak olanlara teşekkür etti.   Taşğın, bu ülke merhamet hırkasını çıkarmayanların çabaları ile ayakta kalacaktır dedi.     Taşğın yaptığı açıklamada, elini taşın altına koyarak maddi sıkıntı da olan öğrencilerimize sahip çıkan tüm hayırseverlere teşekkür etti. Taşğın, Allah hiç kimseyi yoklukla imtihan etmesin dedi.     Nevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneği (NÖGED), Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, Ülkemizde ve gönül coğrafyamızda; yokluktan, sıkıntıdan, savaşdan, zulümden dolayı mazlum ve mahzun olan tüm insanlığın kurtulmasını Rahman ve Rahim olan Cenab-ı Allah’tan diliyorum dedi
Nevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneği (NÖGED), kurulduğu günden itibaren geleneksel hale getirmiş olduğu Nevşehir HBV Üniversitesinde okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik gıda yardımı çalışmalarına bu eğitim - öğretim yılında da devam ediyor.

Nevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneği (NÖGED), kurulduğu günden itibaren geleneksel hale getirmiş olduğu Nevşehir HBV Üniversitesinde okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik gıda yardımı çalışmalarına bu eğitim - öğretim yılında da devam ediyor. Bu kapsamda tespit edilen ihtiyaç sahibi 37 öğrenci evine gıda yardımında bulunuldu.

 

Gerçekleştirdikleri maddi ve manevi bağışlarla öğrencilerin okumasına katkıda bulunan bütün güzel insanlara teşekkür eden NÖGED Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, bir öğrenciyede siz sahip çıkın projemize destek veren ve derdimize ortak olanlara teşekkür etti.

 

Taşğın, bu ülke merhamet hırkasını çıkarmayanların çabaları ile ayakta kalacaktır dedi.

 

 

Taşğın yaptığı açıklamada, elini taşın altına koyarak maddi sıkıntı da olan öğrencilerimize sahip çıkan tüm hayırseverlere teşekkür etti. Taşğın, Allah hiç kimseyi yoklukla imtihan etmesin dedi.

 

 

Nevşehir Öğrenci ve Gençlik Derneği (NÖGED), Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın, Ülkemizde ve gönül coğrafyamızda; yokluktan, sıkıntıdan, savaşdan, zulümden dolayı mazlum ve mahzun olan tüm insanlığın kurtulmasını Rahman ve Rahim olan Cenab-ı Allah’tan diliyorum dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.