Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NTB, Zahire Pazarında aşure ikramında bulundu

NEVŞEHİR 16.09.2019 - 10:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

NTB, Zahire Pazarında aşure ikramında bulundu

Nevşehir Ticaret Borsası başkanlığı tarafından Zahire Pazarında aşure ikramında bulunuldu.
  Nevşehir Ticaret Borsası tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla Nevşehir Zahire Pazarı’nda aşure ikram etkinliği düzenlendi. Nevşehir Zahire Pazarı’nda gerçekleştirilen etkinliğe; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Zahire Pazarı esnafı ve vatandaşlar katıldı.   Yapılan dua ile başlayan etkinlik protokol üyelerinin esnafa ve vatandaşlara aşure ikramıyla son buldu.
Nevşehir Ticaret Borsası başkanlığı tarafından Zahire Pazarında aşure ikramında bulunuldu.

 

Nevşehir Ticaret Borsası tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla Nevşehir Zahire Pazarı’nda aşure ikram etkinliği düzenlendi. Nevşehir Zahire Pazarı’nda gerçekleştirilen etkinliğe; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Zahire Pazarı esnafı ve vatandaşlar katıldı.

 

Yapılan dua ile başlayan etkinlik protokol üyelerinin esnafa ve vatandaşlara aşure ikramıyla son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.