Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NTSO Başkanı Parmaksız’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

NEVŞEHİR 29.08.2020 - 21:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

NTSO Başkanı Parmaksız’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’dan 30 Ağustos Zaferi’nin 98'nci yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
  30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 98. Yılını kutlamanın haklı gurur ve sevincini yaşadıklarını ifade Başkan Parmaksız, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yüce Türk Milleti, şanlı tarihinden aldığı kahramanlığı ve vatanseverliğiyle varlığına son vermek isteyen yedi düvele karşı dik durmuş ve eğer söz konusu vatan ise hiçbir engelin bağımsızlık yolunda kendini engelleyemeyeceğini göstermiştir.   Milletimiz türlü yokluğa, zorluğa ve imkansızlığa rağmen özgürlük mücadelesinden vazgeçmemiş, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde, bayrağına ve vatanına canı pahasına sahip çıkmıştır. 26 Ağustos 1922’de başlayan Büyük Taarruz, 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da milletimizin kesin zaferiyle sonuçlanan tarihinin dönüm noktalarındadır. Bu sayede Cumhuriyetimizin temelleri atılmıştır. 30 Ağustos aynı zamanda Türk milletinin şerefli ecdadından aldığı vatan, millet sevdası mirasının net bir tezahürüdür. 30 Ağustos Zaferi’nin 98'nci yıl dönümü münasebetiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyor, onların yolundan azim ve kararlılıkla yürüyeceğimizi temin ediyorum.”
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’dan 30 Ağustos Zaferi’nin 98'nci yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

 

30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 98. Yılını kutlamanın haklı gurur ve sevincini yaşadıklarını ifade Başkan Parmaksız, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yüce Türk Milleti, şanlı tarihinden aldığı kahramanlığı ve vatanseverliğiyle varlığına son vermek isteyen yedi düvele karşı dik durmuş ve eğer söz konusu vatan ise hiçbir engelin bağımsızlık yolunda kendini engelleyemeyeceğini göstermiştir.

 

Milletimiz türlü yokluğa, zorluğa ve imkansızlığa rağmen özgürlük mücadelesinden vazgeçmemiş, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde, bayrağına ve vatanına canı pahasına sahip çıkmıştır. 26 Ağustos 1922’de başlayan Büyük Taarruz, 30 Ağustos 1922’de Dumlupınar’da milletimizin kesin zaferiyle sonuçlanan tarihinin dönüm noktalarındadır. Bu sayede Cumhuriyetimizin temelleri atılmıştır. 30 Ağustos aynı zamanda Türk milletinin şerefli ecdadından aldığı vatan, millet sevdası mirasının net bir tezahürüdür. 30 Ağustos Zaferi’nin 98'nci yıl dönümü münasebetiyle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnetle anıyor, onların yolundan azim ve kararlılıkla yürüyeceğimizi temin ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.