MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NTSO'dan Helal belgelendirme destekleri konusunda bilgilendirme

NEVŞEHİR 30.09.2020 - 11:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

NTSO'dan Helal belgelendirme destekleri konusunda bilgilendirme

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı helal belgelendirme destekleri konusunda üyelerini bilgilendirdi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı helal belgelendirme destekleri konusunda üyelerini bilgilendirdi.   Açıklamada; "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazı ile, Helal Akreditasyon Kurumu'nun yazısına atıfla; kamu kurumu olan HAK tarafından akredite edilen uygunluk değerlendirme kuruluşlarınca düzenlenen belgelerin akredite edilmiş kurum ve/veya kuruluşlardan aldıkları yurt dışı pazara giriş belgeleri arasında yer almakta olduğu ve bu belgelendirme faaliyetleri için yapılan harcamaların belirli bir bölümünün 2014/8 sayılı "Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesine İlişkin Karar" kapsamında Destekleme ve Fiyat İstikrar Fonu'ndan karşılanabildiği bildirilmiştir. Üyelerimize duyurulur" ifadelerine yer verildi.    
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı helal belgelendirme destekleri konusunda üyelerini bilgilendirdi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı helal belgelendirme destekleri konusunda üyelerini bilgilendirdi.

 

Açıklamada; "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazı ile, Helal Akreditasyon Kurumu'nun yazısına atıfla; kamu kurumu olan HAK tarafından akredite edilen uygunluk değerlendirme kuruluşlarınca düzenlenen belgelerin akredite edilmiş kurum ve/veya kuruluşlardan aldıkları yurt dışı pazara giriş belgeleri arasında yer almakta olduğu ve bu belgelendirme faaliyetleri için yapılan harcamaların belirli bir bölümünün 2014/8 sayılı "Pazara Giriş Belgelerinin Desteklenmesine İlişkin Karar" kapsamında Destekleme ve Fiyat İstikrar Fonu'ndan karşılanabildiği bildirilmiştir. Üyelerimize duyurulur" ifadelerine yer verildi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.