Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NTSO’dan ihracat amaçlı ürün satışı bilgilendirmesi

NEVŞEHİR 02.10.2019 - 14:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

NTSO’dan ihracat amaçlı ürün satışı bilgilendirmesi

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığından yapılan açıklamada Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Yozgat Et Kombinası Müdürlüğünün ihracat amaçlı ürün satışı konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığından yapılan açıklamada Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Yozgat Et Kombinası Müdürlüğünün ihracat amaçlı ürün satışı konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu.   Söz konusu açıklamada; “Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü oluruna istinaden Et ve Süt Kurumu iş yerlerinde ve kurum iş yerlerine bağlı kiralık depolarda bulunan dondurulmuş karkas sığır etleri, dondurulmuş parça sığır etleri ile üretilecek olan sığır konservelerin yurt dışına ihraç amaçlı olarak satışı yapılacaktır. Söz konusu satış ile ilgili olarak hazırlanan şartname, teklif mektupları ile geçici teminat bedelleri ekte sunulmuştur. Teklifler ve istenilen evraklar Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü İşçi Blokları Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:51/b 06530 Yüzüncü Yıl Çankaya/Ankara adresine 09 Ekim 2019 tarihi saat 10.00’a kadar teslim edilmelidir” ifadelerine yer verildi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığından yapılan açıklamada Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Yozgat Et Kombinası Müdürlüğünün ihracat amaçlı ürün satışı konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığından yapılan açıklamada Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Yozgat Et Kombinası Müdürlüğünün ihracat amaçlı ürün satışı konusunda bilgilendirmelerde bulunuldu.

 

Söz konusu açıklamada; “Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü oluruna istinaden Et ve Süt Kurumu iş yerlerinde ve kurum iş yerlerine bağlı kiralık depolarda bulunan dondurulmuş karkas sığır etleri, dondurulmuş parça sığır etleri ile üretilecek olan sığır konservelerin yurt dışına ihraç amaçlı olarak satışı yapılacaktır. Söz konusu satış ile ilgili olarak hazırlanan şartname, teklif mektupları ile geçici teminat bedelleri ekte sunulmuştur. Teklifler ve istenilen evraklar Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü İşçi Blokları Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Cad. No:51/b 06530 Yüzüncü Yıl Çankaya/Ankara adresine 09 Ekim 2019 tarihi saat 10.00’a kadar teslim edilmelidir” ifadelerine yer verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.