Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NTSO’dan kuruyemiş ticareti yapanlara önemli uyarı

NEVŞEHİR 02.01.2020 - 12:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

NTSO’dan kuruyemiş ticareti yapanlara önemli uyarı

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada Kuruyemiş ticareti yapanlara önemli bir uyarı da bulunuldu.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada Kuruyemiş ticareti yapanlara önemli bir uyarı da bulunuldu.   Açıklamada; “Kuruyemiş firmaları gerek iç piyasada gerekse yaptıkları ihracat ile ülkemiz ekonomisinde önemli bir konuma sahiptir. Son zamanlarda Odamıza gelen bilgiler ışığında, pek çok ilde bazı kötü niyetli kişilerin çeşitli kuruyemiş firmalarının alım temsilcisiymiş gibi davranarak dolandırıcılık yaptıkları; incir, badem, kestane vb. kuruyemiş ürünleri almaya çalıştıkları ortaya çıkmıştır. Kuruyemiş ticareti yapanların konuyla ilgili mağduriyet yaşamamaları için bu hususta dikkatli olmalarını, şüpheli durumlarda adı kullanılan firma ile irtibata geçerek teyit almalarını ve Odamıza bilgi vermelerini rica ediyoruz.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada Kuruyemiş ticareti yapanlara önemli bir uyarı da bulunuldu.

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada Kuruyemiş ticareti yapanlara önemli bir uyarı da bulunuldu.

 

Açıklamada; “Kuruyemiş firmaları gerek iç piyasada gerekse yaptıkları ihracat ile ülkemiz ekonomisinde önemli bir konuma sahiptir. Son zamanlarda Odamıza gelen bilgiler ışığında, pek çok ilde bazı kötü niyetli kişilerin çeşitli kuruyemiş firmalarının alım temsilcisiymiş gibi davranarak dolandırıcılık yaptıkları; incir, badem, kestane vb. kuruyemiş ürünleri almaya çalıştıkları ortaya çıkmıştır. Kuruyemiş ticareti yapanların konuyla ilgili mağduriyet yaşamamaları için bu hususta dikkatli olmalarını, şüpheli durumlarda adı kullanılan firma ile irtibata geçerek teyit almalarını ve Odamıza bilgi vermelerini rica ediyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.