Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NTSO Meclis Başkanı İnce'ye Benli'den Ziyaret

NEVŞEHİR 21.04.2017 - 16:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NTSO Meclis Başkanı İnce'ye Benli'den Ziyaret

Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Benli’den Meclis Başkanı Seyit İnce’ye Nezaket Ziyareti etti.
Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce´ye makamında nezaket ziyaretinde bulundu.   Ziyarette, Genel Sekreter Savaş Benli, Meclis Başkanı Seyit İnce’ye görevinde başarılar dileyerek yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnuniyetini iletti.   NTSO Meclis Başkanı İnce ise Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Benli’ye yapılan nazik ziyaret için teşekkürlerini sundu.  
Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Benli’den Meclis Başkanı Seyit İnce’ye Nezaket Ziyareti etti.

Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Savaş Benli Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce´ye makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarette, Genel Sekreter Savaş Benli, Meclis Başkanı Seyit İnce’ye görevinde başarılar dileyerek yapmış olduğu ziyaretten dolayı memnuniyetini iletti.

 

NTSO Meclis Başkanı İnce ise Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Benli’ye yapılan nazik ziyaret için teşekkürlerini sundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.