MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce’den Nezaket Ziyareti

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2016 - 17:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce’den Nezaket Ziyareti

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Başkan vekilleri Miktat Şahin ve Ömer Güçlü ile birlikte bir dizi nezaket ziyaretinde bulundular. NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce ve Başkan vekilleri ilk olarak Nevşehir Valisi Sayın Mehmet Ceylan’ı makamında ziyaret etti. Vali Ceylan ile bir süre görüşerek Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce ve beraberindekiler daha sonra ise Nevşehir İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu’nu ziyaret ederek bir süre görüştüler. 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Seyit İnce, Başkan vekilleri Miktat Şahin ve Ömer Güçlü ile birlikte bir dizi nezaket ziyaretinde bulundular.
NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce ve Başkan vekilleri ilk olarak Nevşehir Valisi Sayın Mehmet Ceylan’ı makamında ziyaret etti. Vali Ceylan ile bir süre görüşerek Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis çalışmaları hakkında bilgiler verdiler. NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce ve beraberindekiler daha sonra ise Nevşehir İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu’nu ziyaret ederek bir süre görüştüler. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.