MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NTSO Ocak Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

NEVŞEHİR 30.01.2017 - 12:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NTSO Ocak Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası 2017 yılı Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı 27.01.2017 Cuma günü NTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.
  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası 2017 yılı Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı 27.01.2017 Cuma günü NTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Meclis Başkanı Seyit İnce başkanlığında toplanan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi açılışında konuşma yapan İnce; gündeme dair açıklamalarda bulunarak, meclis gündemi ve toplantı hakkında bilgilendirme yaptı. Seyit İnce’nin ardından konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Odanın 2016 yılı faaliyetleri ve etkinliklerini meclis üyelerine aktardı. Devamında Yönetim Kurulunun 2016 yılı faaliyetleri ve bütçe kesin hesabı kabul edilerek Yönetim Kurulu ibra edildi. Parmaksız; 2017 yılının başta sağlık olmak üzere, barış, huzur, güven ve ekonomik anlamda bolluk ve bereketin olduğu bir yıl olmasını diliyor; sizlere, tüm üyelerimize ve Halkımıza yeni yılın hayırlar getirmesini Yüce Allah’ tan niyaz ediyorum” dedi. Meclis Başkanı Seyit İnce toplantıya katılan tüm Meclis Üyelerine teşekkür ederek toplantıya son verdi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası 2017 yılı Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı 27.01.2017 Cuma günü NTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.

 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası 2017 yılı Ocak Ayı Olağan Meclis Toplantısı 27.01.2017 Cuma günü NTSO Toplantı Salonu’nda gerçekleşti. Meclis Başkanı Seyit İnce başkanlığında toplanan Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi açılışında konuşma yapan İnce; gündeme dair açıklamalarda bulunarak, meclis gündemi ve toplantı hakkında bilgilendirme yaptı.

Seyit İnce’nin ardından konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Odanın 2016 yılı faaliyetleri ve etkinliklerini meclis üyelerine aktardı. Devamında Yönetim Kurulunun 2016 yılı faaliyetleri ve bütçe kesin hesabı kabul edilerek Yönetim Kurulu ibra edildi. Parmaksız; 2017 yılının başta sağlık olmak üzere, barış, huzur, güven ve ekonomik anlamda bolluk ve bereketin olduğu bir yıl olmasını diliyor; sizlere, tüm üyelerimize ve Halkımıza yeni yılın hayırlar getirmesini Yüce Allah’ tan niyaz ediyorum” dedi.

Meclis Başkanı Seyit İnce toplantıya katılan tüm Meclis Üyelerine teşekkür ederek toplantıya son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.