Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NTSO ŞİMDİ NE YAPACAK?

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.10.2013 - 17:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NTSO ŞİMDİ NE YAPACAK?

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız yaptığı ikili görüşmelerde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e karşı lobi çalışmaları yaptığını her fırsatta dile getiriyor. Mart 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde NTSO'nun kimi destekleyeceği merak konusu olurken AK Parti'den aday adaylığını açıklayan Zafer İnanır'ı mı yoksa MHP'den Nevşehir Belediye Başkan Adayı olma yolunda emin adımlar ile ilerleyen Mehmet Varol'u mu destekleyeceği merakla bekleniyor. Önümüzde ki günlerde MHP'nin adayının kesinleşeceği ve büyük bir ihtimal ile bu adayın Mehmet Varol olacağına da kesin gözüyle bakılırken AK Parti'den Nevşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Zafer İnanır'ın yapmış olduğu kulis çalışmaları nasıl bir sonuç vereceği bekleniyor. Şimdi herkesin aklında tek bir soru var. Acaba NTSO Başkanı Arif Parmaksız seçimlerde MHP'nin Nevşehir Belediye Başkan Adaylığına kesin gözüyle bakılan  Mehmet Varol'a mı yoksa AK Parti'den Nevşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Zafer İnanır'a mı destek verecek bekleyip göreceğiz. 
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız yaptığı ikili görüşmelerde Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver'e karşı lobi çalışmaları yaptığını her fırsatta dile getiriyor. Mart 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde NTSO'nun kimi destekleyeceği merak konusu olurken AK Parti'den aday adaylığını açıklayan Zafer İnanır'ı mı yoksa MHP'den Nevşehir Belediye Başkan Adayı olma yolunda emin adımlar ile ilerleyen Mehmet Varol'u mu destekleyeceği merakla bekleniyor.
Önümüzde ki günlerde MHP'nin adayının kesinleşeceği ve büyük bir ihtimal ile bu adayın Mehmet Varol olacağına da kesin gözüyle bakılırken AK Parti'den Nevşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Zafer İnanır'ın yapmış olduğu kulis çalışmaları nasıl bir sonuç vereceği bekleniyor.
Şimdi herkesin aklında tek bir soru var. Acaba NTSO Başkanı Arif Parmaksız seçimlerde MHP'nin Nevşehir Belediye Başkan Adaylığına kesin gözüyle bakılan  Mehmet Varol'a mı yoksa AK Parti'den Nevşehir Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Zafer İnanır'a mı destek verecek bekleyip göreceğiz. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.