Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NTSO Yönetiminden GTİ Yönetim Kurulu Başkanı Parmaksız’a Ziyaret

NEVŞEHİR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2015 - 17:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NTSO Yönetiminden GTİ Yönetim Kurulu Başkanı Parmaksız’a Ziyaret

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Gümrük ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçilen M. Arif Parmaksız’ı ziyaret etti. NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, NTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ali Öbekli, Cengiz Yıldız Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Tok, Ahmet Ergün,Yüksel Babaoğlu,Hakan Kavas, İrfan Karaca,Kemal Güner, Serhat Cantekin , Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve NTSO Genel Sekreteri İ. Hakkı Aydoğan’dan oluşan grup GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’a bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce ve NTSO Muhasip Üye İrfan Karaca GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’a çiçek taktim ederken, Parmaksız’ı yeniden GTİ Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildiği için kutladı. NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ait en büyük şirket olan GTİ’ye Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız’ın kuruluşundan bu yana başkanlık etmesinin gurur verici olduğunu belirterek Parmaksız’a başarılar diledi. Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, hiçbir başarının tesadüf olmadığını belirterek, “Ancak bu başarıda sizlerin ve çalışma arkadaşlarımızın büyük katkısı var.” Dedi. Ziyaret Nevşehir’de çözüm bekleyen problemler ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantı ile sona erdi .   Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.  


Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri Gümrük ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçilen M. Arif Parmaksız’ı ziyaret etti.
NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, NTSO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ali Öbekli, Cengiz Yıldız Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Tok, Ahmet Ergün,Yüksel Babaoğlu,Hakan Kavas, İrfan Karaca,Kemal Güner, Serhat Cantekin , Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş ve NTSO Genel Sekreteri İ. Hakkı Aydoğan’dan oluşan grup GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’a bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.
NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce ve NTSO Muhasip Üye İrfan Karaca GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’a çiçek taktim ederken, Parmaksız’ı yeniden GTİ Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildiği için kutladı.
NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin ait en büyük şirket olan GTİ’ye Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Arif Parmaksız’ın kuruluşundan bu yana başkanlık etmesinin gurur verici olduğunu belirterek Parmaksız’a başarılar diledi.
Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve GTİ Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, hiçbir başarının tesadüf olmadığını belirterek, “Ancak bu başarıda sizlerin ve çalışma arkadaşlarımızın büyük katkısı var.” Dedi.
Ziyaret Nevşehir’de çözüm bekleyen problemler ve çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantı ile sona erdi .

 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.