MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NUDER'den Lale Habere Ziyaret

NEVŞEHİR 23.02.2017 - 18:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

NUDER'den Lale Habere Ziyaret

Nevşehir'de yeni kurulan (NUDER) Nevşehir Uluslararası Öğrenci Derneği'nin yönetimi Lale Haber Merkezimize ziyaret etti.
Nevşehir'de yeni kurulan (NUDER) Nevşehir Uluslararası Öğrenci Derneği'nin yönetimi Lale Haber Merkezimize ziyaret etti.   Lale Haber İmtiyaz sahibi Can Taşkın ve Haber Müdürü Erdal Kesici kabul ettiği Nevşehir Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Faruk Kahriman, yönetim Kurulu Üyeleri Halil Demirkol ve Birol Çalta ziyarette dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı.   06 Şubat 2017 tarihinde Nevşehir İl Dernekler Müdürlüğünce dernek olan NUDER; (Nevşehir Uluslararası Öğrenci Derneği’nin Nevşehir’de aktif bir şekilde faaliyet göstereceğini ifade eden Dernek Başkanı Faruk Kahriman 600 kadar yabancı öğrenciye hizmet verdiklerini belirtti.   Öğrencilerin her türlü ihtiyaçlarını karşıladıklarını ve bu öğrencilerin ülkelerine döndüğü zaman birer gönüllü elçi olmasını hedeflediklerini belirterek, “Derneğimiz, Uluslararası Öğrenci algısının kamuoyunda sağlıklı bir şekilde yerleşmesi için çalışmak, Uluslararası Öğrencilerin eğitim, sağlık, oturum izni konularındaki sıkıntılarıyla ilgilenmek ve bu sıkıntıların çözümü için devlet kurumlarıyla işbirliği yapmayı kendine misyon olarak belirlemiştir” dedi.     Lale Haber İmtiyaz sahibi Can Taşkın ,  Haber Merkezi olarak ülke ve memleket menfaatleri anlamında her daim yanlarında olduğunu, ziyaretten dolayı  teşekkür ettiğini belirtti.   
Nevşehir'de yeni kurulan (NUDER) Nevşehir Uluslararası Öğrenci Derneği'nin yönetimi Lale Haber Merkezimize ziyaret etti.

Nevşehir'de yeni kurulan (NUDER) Nevşehir Uluslararası Öğrenci Derneği'nin yönetimi Lale Haber Merkezimize ziyaret etti.

 

Lale Haber İmtiyaz sahibi Can Taşkın ve Haber Müdürü Erdal Kesici kabul ettiği Nevşehir Uluslararası Öğrenci Derneği Başkanı Faruk Kahriman, yönetim Kurulu Üyeleri Halil Demirkol ve Birol Çalta ziyarette dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı.

 

06 Şubat 2017 tarihinde Nevşehir İl Dernekler Müdürlüğünce dernek olan NUDER; (Nevşehir Uluslararası Öğrenci Derneği’nin Nevşehir’de aktif bir şekilde faaliyet göstereceğini ifade eden Dernek Başkanı Faruk Kahriman 600 kadar yabancı öğrenciye hizmet verdiklerini belirtti.

 

Öğrencilerin her türlü ihtiyaçlarını karşıladıklarını ve bu öğrencilerin ülkelerine döndüğü zaman birer gönüllü elçi olmasını hedeflediklerini belirterek, “Derneğimiz, Uluslararası Öğrenci algısının kamuoyunda sağlıklı bir şekilde yerleşmesi için çalışmak, Uluslararası Öğrencilerin eğitim, sağlık, oturum izni konularındaki sıkıntılarıyla ilgilenmek ve bu sıkıntıların çözümü için devlet kurumlarıyla işbirliği yapmayı kendine misyon olarak belirlemiştir” dedi.

 

 

Lale Haber İmtiyaz sahibi Can Taşkın ,  Haber Merkezi olarak ülke ve memleket menfaatleri anlamında her daim yanlarında olduğunu, ziyaretten dolayı  teşekkür ettiğini belirtti. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.