MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

NÜKMER ve İcik Ortaokulundan Ünlüer’e ziyaret

NEVŞEHİR 24.02.2020 - 12:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

NÜKMER ve İcik Ortaokulundan Ünlüer’e ziyaret

Nevşehir Merkeze bağlı İcik Ortaokulu ve NÜKMER Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer’e teşekkür ziyaretinde bulundu.
NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Merkeze bağlı İcik Ortaokulu ve NÜKMER Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer’e teşekkür ziyaretinde bulundu.   İl Müdürü Mustafa Ünlüer’e Okul Müdürü Lütfi Kaya, Beden Eğitimi Öğretmeni Hasan Hüseyin Aslan ve NÜKMER (Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi) Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Emine Zehra Turan ve asistanları ziyaretlerinde; öğrenci ve sporculara yönelik yapılan faaliyetlerde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak verilen desteklerden  dolayı teşekkür ederek plaket takdim ettiler.   Ünlüer Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak öğrenci, sporcu ve tüm sporseverlerin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Nevşehir Merkeze bağlı İcik Ortaokulu ve NÜKMER Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir Merkeze bağlı İcik Ortaokulu ve NÜKMER Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

İl Müdürü Mustafa Ünlüer’e Okul Müdürü Lütfi Kaya, Beden Eğitimi Öğretmeni Hasan Hüseyin Aslan ve NÜKMER (Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi) Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Emine Zehra Turan ve asistanları ziyaretlerinde; öğrenci ve sporculara yönelik yapılan faaliyetlerde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak verilen desteklerden  dolayı teşekkür ederek plaket takdim ettiler.

 

Ünlüer Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak öğrenci, sporcu ve tüm sporseverlerin her zaman yanlarında olduklarını belirterek, ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.