Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

O Artık Bir ʹʹMelekʹʹ Öğretmen

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.07.2015 - 01:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

O Artık Bir ʹʹMelekʹʹ Öğretmen

Nevşehir’de hafta sonunda meydana gelen trafik kazasında yaralanan 23 yaşında ki genç öğretmen hayatını kaybetti. Nevşehir’de hafta sonunda meydana gelen trafik kazasında yaralanan 23 yaşında ki Gülseren Apaydın 4 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Bu akşam saatlerinde hayatını gözleri yuman genç öğretmen sevenlerini, öğretmen arkadaşlarını ve öğrencilerini yasa boğdu. Gülseren Apaydın’ın cenazesi bugün Ürgüp ilçesi Yeşilöz köyünde son yolculuğuna uğurlanacak. GELİNLİĞİNİ GİYEMEDİ 4 Temmuz Cumartesi günü Nevşehir- Ürgüp yolunda meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan genç öğretmenin tek hayali vardı. 4 Temmuz Cumartesi günü yapılan KPSS sınavı sonrasında iyi bir puan alıp atanmak isteyen Gülseren Apaydın’ın Ramazan Bayramının 3. Gününde ise dünya evine gireceği öğrenildi. Düğün davetiyesini okulda bulunan öğretmen arkadaşların tek tek dağıtan Gülseren öğretmen mesai arkadaşlarına bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayacakları sözünü de almıştı. Kim bile bilebilirdi ki beyaz gelinliğinin hayalini kuran genç öğretmenini talihsiz bir trafik kazası sonrası hayatını kaybedeceğini. Gülseren öğretmeninin vefatını duyan öğretmen arkadaşları yasa boğuldu. Nur içinde yat öğretmenim. Sevenlerin senin her zaman yanında. Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak elim bir kaza sonrası hayatını kaybeden Gülseren Apaydın’a Allah’tan rahmet, yakınlarına, eğitim camiasına başsağlığı dileriz.   

Nevşehir’de hafta sonunda meydana gelen trafik kazasında yaralanan 23 yaşında ki genç öğretmen hayatını kaybetti.

Nevşehir’de hafta sonunda meydana gelen trafik kazasında yaralanan 23 yaşında ki Gülseren Apaydın 4 gündür verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Bu akşam saatlerinde hayatını gözleri yuman genç öğretmen sevenlerini, öğretmen arkadaşlarını ve öğrencilerini yasa boğdu. Gülseren Apaydın’ın cenazesi bugün Ürgüp ilçesi Yeşilöz köyünde son yolculuğuna uğurlanacak.

GELİNLİĞİNİ GİYEMEDİ

4 Temmuz Cumartesi günü Nevşehir- Ürgüp yolunda meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan genç öğretmenin tek hayali vardı. 4 Temmuz Cumartesi günü yapılan KPSS sınavı sonrasında iyi bir puan alıp atanmak isteyen Gülseren Apaydın’ın Ramazan Bayramının 3. Gününde ise dünya evine gireceği öğrenildi. Düğün davetiyesini okulda bulunan öğretmen arkadaşların tek tek dağıtan Gülseren öğretmen mesai arkadaşlarına bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayacakları sözünü de almıştı. Kim bile bilebilirdi ki beyaz gelinliğinin hayalini kuran genç öğretmenini talihsiz bir trafik kazası sonrası hayatını kaybedeceğini. Gülseren öğretmeninin vefatını duyan öğretmen arkadaşları yasa boğuldu. Nur içinde yat öğretmenim. Sevenlerin senin her zaman yanında.

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak elim bir kaza sonrası hayatını kaybeden Gülseren Apaydın’a Allah’tan rahmet, yakınlarına, eğitim camiasına başsağlığı dileriz. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.