Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

O Belediyeden Satılık Mesken ve Arsa

BELEDİYELER 14.07.2017 - 12:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

O Belediyeden Satılık Mesken ve Arsa

Gülşehir Belediyesi mülkiyeti belediyeye ait taşınmazları satışa çıkarıyor.
Gülşehir Belediyesi mülkiyeti belediyeye ait taşınmazları satışa çıkarıyor.   Gülşehir Belediyesi bir ihale duyurusu ile elinde olan taşınmazları satışa çıkarmaya hazırlanıyor.   Mülkiyeti belediyeye ait Karacaşar, Tuzköy, Karavezir, Çayır ve Çalışanlar mahallelerindeki 139 adet taşınmaz, Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince açık artırma usulü ile satışa çıkarılacak.   28.7.2017 cuma günü saat 10.00'da belediye toplantı salonunda ihaleye çıkarılacak olan aralarında konut, arsa, dükkan ve hamam bulunan taşınmazların listesi, ihale şartnamesi ve ilgili belgeler belediyeden temin edilebilir. Aynı şekilde belgeler belediyenin yazı işleri müdürlüğünden ihale günü saat 9.00'a kadar ücretsiz olarak da görülebilir.      
Gülşehir Belediyesi mülkiyeti belediyeye ait taşınmazları satışa çıkarıyor.

Gülşehir Belediyesi mülkiyeti belediyeye ait taşınmazları satışa çıkarıyor.

 

Gülşehir Belediyesi bir ihale duyurusu ile elinde olan taşınmazları satışa çıkarmaya hazırlanıyor.

 

Mülkiyeti belediyeye ait Karacaşar, Tuzköy, Karavezir, Çayır ve Çalışanlar mahallelerindeki 139 adet taşınmaz, Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince açık artırma usulü ile satışa çıkarılacak.

 

28.7.2017 cuma günü saat 10.00'da belediye toplantı salonunda ihaleye çıkarılacak olan aralarında konut, arsa, dükkan ve hamam bulunan taşınmazların listesi, ihale şartnamesi ve ilgili belgeler belediyeden temin edilebilir. Aynı şekilde belgeler belediyenin yazı işleri müdürlüğünden ihale günü saat 9.00'a kadar ücretsiz olarak da görülebilir.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.