Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

O binada atıl kaldı

GÜNCEL 02.07.2020 - 11:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

O binada atıl kaldı

Nevşehir il merkezinde bulunan kamu binalarının yanında bazı özel şahsa ait binalarda ne yazık ki zamanla harabeye dönmeye devam ediyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il merkezinde bulunan kamu binalarının yanında bazı özel şahsa ait binalarda ne yazık ki zamanla harabeye dönmeye devam ediyor.   İl Sağlık Müdürlüğü eski hizmet binası, eski Bağ-Kur binası gibi örneklerini çoğaltabileceğimiz harabeye dönen binalar arasına Nevşehir’in ilk özel hastanesine mekan olan binayı da göstermek mümkün.   Ön tarafına Nevşehir belediyesinin binayı boydan boya kaplayan reklamının asıldığı binanın arka yüzüne baktığınızda içinizden yazık, günah demeden geçemiyorsunuz.
Nevşehir il merkezinde bulunan kamu binalarının yanında bazı özel şahsa ait binalarda ne yazık ki zamanla harabeye dönmeye devam ediyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir il merkezinde bulunan kamu binalarının yanında bazı özel şahsa ait binalarda ne yazık ki zamanla harabeye dönmeye devam ediyor.

 

İl Sağlık Müdürlüğü eski hizmet binası, eski Bağ-Kur binası gibi örneklerini çoğaltabileceğimiz harabeye dönen binalar arasına Nevşehir’in ilk özel hastanesine mekan olan binayı da göstermek mümkün.

 

Ön tarafına Nevşehir belediyesinin binayı boydan boya kaplayan reklamının asıldığı binanın arka yüzüne baktığınızda içinizden yazık, günah demeden geçemiyorsunuz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.