Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

O CHP'nin Nevşehir''deki Tek Gülen Yüzü

SİYASET 11.06.2018 - 13:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

O CHP'nin Nevşehir''deki Tek Gülen Yüzü

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde CHP’de tek bir isim vatandaşlara güler yüzlü davranması dikkatlerden kaçmadı.
  24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde seçim ziyaretlerine devam eden CHP’nin 2.sıra milletvekili adayı Fulya Gülşen Altınsoy ziyaretlerinde vatandaşlarla samimi görüntü vermesi ve güler yüzlü yaklaşımı dikkatlerden kaçmıyor. Nitekim CHP İl Başkanı Kamil Gülmez başta olmak üzere CHP 1.sıra milletvekili adayı Faruk Sarıaslan’ın seçim ziyaretlerinde asık suratlı çıkması vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılanırken 2.sıra adayı Fulya Gülşen Altınsoy’un ise Gülmez ve Sarıaslan’ın aksine vatandaşlarla iç içe olması, samimi davranması ve güler yüzlü olması dikkatlerden kaçmıyor.   CHP’li Altınsoy son olarak ise Ürgüp ilçesine bağlı Karlık köyünde çiftçiler ile bir araya gelirken çiftçiler ile birlikte çalışması ve gençlerle sohbet etmesi CHP’ye 1.sıra milletvekili adayı olarak Fulya Gülşen Altınsoy olmalıydı dedirtti.
24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde CHP’de tek bir isim vatandaşlara güler yüzlü davranması dikkatlerden kaçmadı.

 

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde seçim ziyaretlerine devam eden CHP’nin 2.sıra milletvekili adayı Fulya Gülşen Altınsoy ziyaretlerinde vatandaşlarla samimi görüntü vermesi ve güler yüzlü yaklaşımı dikkatlerden kaçmıyor. Nitekim CHP İl Başkanı Kamil Gülmez başta olmak üzere CHP 1.sıra milletvekili adayı Faruk Sarıaslan’ın seçim ziyaretlerinde asık suratlı çıkması vatandaşlar tarafından şaşkınlıkla karşılanırken 2.sıra adayı Fulya Gülşen Altınsoy’un ise Gülmez ve Sarıaslan’ın aksine vatandaşlarla iç içe olması, samimi davranması ve güler yüzlü olması dikkatlerden kaçmıyor.

 

CHP’li Altınsoy son olarak ise Ürgüp ilçesine bağlı Karlık köyünde çiftçiler ile bir araya gelirken çiftçiler ile birlikte çalışması ve gençlerle sohbet etmesi CHP’ye 1.sıra milletvekili adayı olarak Fulya Gülşen Altınsoy olmalıydı dedirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.